Trafic îngreunat din cauza poleiului şi a ceţii

Ceaţa şi poleiul şi-au făcut din nou apariţia pe mai multe drumuri din România. Astfel, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe mai multe artere.

28 nov. 2017, 15:52
Trafic îngreunat din cauza poleiului şi a ceţii

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 18:20, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat din cauza poleiului pe DN13A Corund –Lupeni în zona localităţii Vârful Colonda şi pe DN13B Praid –Gheorghieni în zona localităţii Vârful Bucin.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A3 Sibiu –Deva să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să utilizeze luminile de întâlnire pe timpul zilei şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, întrucât, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă pe toată lungimea autostrăzii(vizibilitate sub 100 de metri) iar între kilometrii 254 şi 309(vizibilitate sub 50 de metri).

De asemenea, se circulă în condiţii de ceaţă cu vizibilitate redusa sub 50 m in jud. Gorj pe DN 67C Novaci – Ranca şi în judetul Sibiu pe A1 si la Balea pe DN 7C. Ceaţa cu vizibilitate redusa sub 100m în jud. Maramures pe mai multe porţiuni din DN18 şi pe DN 24 judeţul Iasi.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Nu scăpăm de ploi nici în zilele următoare