Cei 7 violatori din Vaslui rămân după gratii. Contestaţia privind arestul, RESPINSĂ de instanţă

Cei şapte violatori din Vaslui, arestaţi preventiv şi condamnaţi, în primă instanţă, la închisoare, rămân după gratii. Tribunalul din Vaslui a respins, vineri, contestaţia făcută de cei şapte privind măsura arestului preventiv, informează România TV.

21 aug. 2015, 07:28

Cei şapte tineri din Vaslui care au violat o fată de 18 ani au depus contestaţii de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar.

Citeşte şi Cei şapte violatori din Vaslui nu pot fi EXECUTAŢI SILIT. Ce DESPĂGUBIRI trebuie să primească victima

Magistraţii de la Tribunalul Vaslui au judecat, vineri, cererile acestora, dar au decis ca aceştia să rămână după gratii.

VEZI şi MĂSURI fără PRECEDENT pentru familia fetei violate din Vaslui. Eleva şi părinţii ei au fost nevoiţi să se mute

Astfel, cei şapte rămân în continuare încarceraţi la Penitenciarul Vaslui. Decizia instanţei este definitivă.

Curtea de Apel Iaşi va judeca, în 2 septembrie, solicitarea avocaţilor celor şapte tineri de strămutare a dosarului, cererea fiind depusă înainte de decizia de luni a Judecătoriei Vaslui.

Violatorii au fost, joi, vizitaţi pentru prima oară de părinţi la Penitenciarul Vaslui unde se află în carantină. Vizita a durat două ore şi toţi au ieşit nervoşi şi plânşi. Cei şapte violatorii, dar şi părinţii lor sunt îngrijoraţi de tratamentul pe care l-ar putea avea în penitenciar după ce de câteva zile puşcăriaşii îi huiduie şi îi ameninţă.

Citeşte şi Detalii cutremuratoare despre eleva batjocorită din Vaslui: „A făcut sex cu el la cinci zile după viol”

Potrivit cercetărilor făcute de anchetatori, adolescenta a fost abuzată sexual în două rânduri, în aceeaşi seară, de către cei şapte tineri. Reţinuţi initial de poliţişti, cei şapte tineri au fost arestaţi preventiv la trei zile după viol. La începutul lunii aprilie, aceeaşi instanţă a decis eliberarea violatorilor. Cu toate acestea, la finalul lunii august, cei şapte violatori au fost din nou arestaţi, fiind în carantină pentru 21 de zile. Ei au primit ani grei de închisoare.

Citeşte şi SENTINŢA în cazul de la Vaslui: Cei 7 violatori, condamnaţi la ÎNCHISOARE. Pedeapsa maximă: 8 ani şi 4 luni

Citeşte şi DECLARAŢII ŞOCANTE în cazul violului din Vaslui. Tatăl unui inculpat: Fata a mai fost cu persoane, a luat bani