Cei mai fustangii bărbaţi ai zodiacului. Nu pot rămâne fideli unei singure femei

Astrele ne dezvăluie și de această dată care sunt bărbații în care nu ar trebui să avem încredere pentru că le fug ochii după alte femei. Alături de ei, nu poți fi niciodată sigură că ești singura femeie din viața lor și te poți aștepta în orice moment să te părăsească. Iată care sunt cei mai afemeiați bărbați ai zodiacului:

15 ian. 2018, 16:46
Cei mai fustangii bărbaţi ai zodiacului. Nu pot rămâne fideli unei singure femei

Bărbatul VĂRSĂTOR:

Bărbații născuți sub acest semn zodiacal nu sunt făcuți pentru căsătorie și nu pot fi niciodată doar cu o singură femeie. Vor să se bucure cât mai mult de viață și fac acest lucru prin aventuri. Vor să încerce mereu lucruri noi și le place libertatea.

Nu îi plac relațiile pentru că se simte constrâns și relația vine cu responsabilități cu care nu se pot descurca. Nu vor să aibă relații serioase, însă nici nu pot spune „nu” avansurilor unei femei. De fapt, nu știu ce vor de la viață.

Bărbatul TAUR:

Nativii acestei zodii sunt deschiși întotdeauna la aventuri și peripeții. Niciodată nu vei vedea acest nativ de două ori cu aceeași femeie pentru că se plictisește foarte repede, asta până o să întâlnească o femeie care să-i pună capac.

Taurul este un cuceritor înnăscut și știe ce trebuie spus pentru ca o femeie să pice în plasă. Totuși, acești nativi te vor duce în culmile plăcerii de fiecare dată, însă trebuie să iei în calcul că nu ești niciodată singura femeie din viața lui.

Bărbatul RAC:

Se știe despre acești nativi că sunt sensibili și emoționali, însă când vine vorba de femei se schimbă total. Nu ezită să-și folosească farmecele și să cucerească orice femeie le atrage atenția. Dacă își propun să cucerească o femeie, vor reuși.

Acești nativi au un stil aparte și sunt fermecători, dar au și o latură care îi împinge spre aventură pe care o țin ascunsă de cele mai multe ori. Dacă nu consideră că ești femeia pe care o caută, vor pleca și vor face alte cuceriri.

Dacă nu vrei o relație serioasă și de lungă durată, acești nativi sunt perfecți pentru aventuri. Te vor duce în cele mai înalte culmi ale plăcerii, însă doar atât. Nu se leagă la cap cu o singură femeie pentru că nu suportă să fie sufocați și le place libertatea.

Sunt infideli și aleargă după multe femei în același timp, însă odată ce întâlnesc o femeie care să-i țină în frâu, se vor calma. vor fi cei mai iubitori soți și tandrii. totul depinde de tine și de ce îți dorești de la acești nativi.