Cei şapte violatori din Vaslui, vizitaţi în închisoare de părinţi şi prieteni VIDEO

Violatorii au fost joi vizitaţi pentru prima oară de părinţi la Penitenciarul Vaslui unde se află în carantină. Vizita a durat două ore şi toţi au ieşit nervoşi şi plânşi. Cei şapte violatorii, dar şi părinţii lor sunt îngrijoraţi de tratamentul pe care l-ar putea avea în penitenciar după ce de două zile puşcăriaşii îi huiduie şi îi ameninţă, informează România TV.

20 aug. 2015, 12:00
Cei şapte violatori din Vaslui, vizitaţi în închisoare de părinţi şi prieteni VIDEO

Părinţi, fraţi, surori şi susţinători din Văleni au sosit joi la Penitenciarul Vaslui pentru prima vizită de la aducerea în detenţie a celor şapte violatori. Nervoşi şi cu o atitudine ostilă faţă de jurnalişti, au venit încărcaţi cu zeci de sacoşe în mare parte cu legume. Au intrat pe rând, iar la vorbitor au stat două ore. La ieşire toţi erau plânşi.

Vizitatorii au umplut şapte maşini şi au plecat.

Citeşte şi Avocata victimei îl dă în judecată pe tatăl unuia dintre violatorii de la Vaslui VIDEO

De când au fost aduşi în Penitenciarul Vaslui, cei şapte violatori au primit multe semnale îngrijorătoare de la ceilalţi deţinuţi. Au fost huiduiţi, iar în prima noapte de carantină puşcăriaşii le-au bătut în gratii toată noaptea şi le-au strigat că vor avea viaţă grea în puşcărie.

Pastorul care vine periodic la penitenciar a spus că îi aşteaptă să vină să-şi liniştească sufletul.

Cei şapte violatori sunt pentru 21 de zile în carantină. Toţi au contestat pedepsele primite şi împreună cu avocaţii stabilesc paşii pentru recursul care va fi judecat pe 2 septembrie.

Citeşte şi Cei şapte violatori din Vaslui nu pot fi EXECUTAŢI SILIT. Ce DESPĂGUBIRI trebuie să primească victima