Trei suspecţi audiaţi în cazul studentei de la Drept violată după o fantezie sexuală la Timişoara

Cei trei tineri, acuzaţi de viol, au fost duşi, în această dimineaţă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru a fi audiaţi. Vă reamintim că o studentă de la Drept, în vârstă de 18 ani, a depus o plângere la Poliţie pentru că ar fi fost bătută şi violată, în noaptea de duminică spre luni, pe un câmp din apropierea Timişoarei.

04 aug. 2015, 08:58
Trei suspecţi audiaţi în cazul studentei de la Drept violată după o fantezie sexuală la Timişoara

Tânăra a fost bătută după ce a refuzat să întreţină raporturi sexuale cu un treilea tânăr după ce, anterior, a fost de acord să-i îndeplinească fantezia prietenului ei de a face sex cu el şi un prieten al acestuia, scrie pressalert.ro.

Citeşte şi O minoră de 11 ani, violată în mod repetat de concubinul mamei

Tinerii au refuzat să facă orice fel de declaraţii. Aceştia vor fi audiaţi de procuror care va decide dacă îi va prezenta cu propunere de arestare preventivă instanţei. 

Au mers în pădure pentru o FANTEZIE SEXUALĂ, dar au ajuns în AREST. Caz ULUITOR în Timiş

Fata s-a prezentat luni la Politia Timisoara si a depus plangere, dupa ce, zice ea, a fost fortata sa intretina relatii sexuale pe un camp de langa oras.

Tanara, care tocmai a absolvit liceul si ar fi intrat la Facultatea de Drept, in Timisoara, pretinde ca, in cursul zilei de ieri, iubitul ei si prietenul acestuia i-ar fi propus o partida de amor in trei, iar pentru asta au invitat-o la o plimbare cu masina. Fata sustine ca s-a invoit, mai ales ca visa la o astfel de fantezie.

Numai ca, pe drum, grupului s-au alaturat inca doi barbati si o alta tanara.

La un moment dat, masina a ajuns pe un camp unde iubitul i-a spus fetei sa coboare si i-ar fi propus ca partida de sex sa aiba loc in mijlocul pustietatii, impreuna cu prietenul sau si inca unul dintre pasageri. Tanara sustine ca ar fost de acord cu primii doi, nu insa si cu al treilea.

Pentru ca s-a opus, spune ea, iubitul i-a tras cateva palme si s-a apucat sa o dezbrace amenintand-o ca o lasa in camp, daca nu se supune. Fata pretinde ca cei trei barbati au batjocorit-o, in vreme ce un al patrulea si cealalta femeie care a venit cu ei, au privit scena din masina.

In cele din urma, tanara a ajuns acasa in Timisoara si a decis sa mearga la Politie sa depuna plangere impotriva celor trei indivizi: iubitul ei, in varsta de 19 ani, prietenul lui student la Agronomie, de 20 de ani, si un al treilea student la Academia Militara. Acesta din urma ar fi fost partenerul pe care timisoreanca nu si l-a dorit defel.

Pusi in fata unui unui asemenea caz, politistii au deschis dosar penal. Unul dintre tineri, studentul la Academie, e cercetat pentru viol, iar iubitul tinerei si prietenul lui pentru complicitate la viol.

Cu totii au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, iar ancheta continua.

„O tanara de 18 ani, care in noaptea de 2 spre 3 august, in timp ce se afla cu patru tineri pe un teren viran in Timisoara, pe Calea Aradului, cu scopul de a intretine relatii sexuale cu doi dintre cei patru, lucru care s-a si intamplat. Deci, cu doi dintre ei a intretinut relatii sexuale benevol, la un moment dat, un al treilea a venit sa intretina relatii sexuale cu tanara, ea nu a fost de acord sa intretina si cu acesta relatii sexuale si actul sexual s-ar fi consumat fara acordul ei cu cel de-al treilea. Motiv pentru care s-a intocmit dosar penal fata de cel de-al treilea, pentru viol, iar fata de ceilalti doi pentru complicitate la viol. Toti trei au fost retinuti pentru 24 de ore si introdusi in arestul IPJ Timis urmand ca in cursul zilei de maine sa fie prezentati magistratilor cu propuneri legale”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtator de cuvant IPJ Timis