Cei trei tineri care l-au bătut pe jurnalistul Cristi Botez într-un magazin din Bucureşti au fost prinşi. Declaraţia victimei

Cei trei tineri care au agresat pe jurnalistul Cristi Botez într-un magazin din Bucureşti, în noaptea de marţi spre miercuri, au fost identificaţi. Cei trei au vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani şi sunt audiaţi de poliţişti.

RomaniaTV.net
13 feb. 2019, 13:42
Cei trei tineri care l-au bătut pe jurnalistul Cristi Botez într-un magazin din Bucureşti au fost prinşi. Declaraţia victimei

„Eram la mama în Drumul Taberei. M-a rugat să îi cumpăr pâine şi alte lucruri necesare î casă. Am intrat în magazin, am luat ce-mi trebuia, m-am aşezat la coadă. În faţa mea o domnişoară şi în faţa ei patru tineri de 18-20 de ani puşi pe furat, i-au prins cu nişte sticle de şampanie, vin, şi au început cu miştourile, s-au luat de o domnisoară. Atunci am intervenit şi le-am cerut să lase fata în pace. Atunci s-au intors spre mine si mi-au zis ca o sa am probleme. Erau beţi şi traşi pe nas (drogaţi n.red.). S-au aştezat doi în faţa mea, unul stanga, unul dreapta. (…) Cel din stâng m-a lovit primul, direct în ochi. Apoi ceilalti au început să dea şi ei, am ripostat si eu. Oamenii de la paza nu au intervenit, au accesat butonul de panică. Apoi băieţii s-au făcut nevăzuţi. M-au ridicat oamenii. A venit ISU, Poliţia, agenţii de la intervenţii şi am ajuns la spital. Vreau sa îi depistez. (…) M-au luat la şuturi când am căzut, din toate poziţiile. Vreau să îi găsesc neapărat şi să-i dus în justiţie”, a povestit jurnalistul Cristi Botez. 

 

„În data de 13 februarie, în jurul orei 01.30, prin apel 112, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată că într-un magazin de tip non-stop, a izbucnit o ceartă între un bărbat şi alţii trei, clienţi toţi. Conflictul a escaladat şi cei trei l-au lovit de mai multe ori, după care au fugit”, anunţă, miercuri, Poliţia Capitalei.

Miercuri dimineaţă, Poliţia Capitalei a cerut sprijinul populaţiei pentru idetificarea a trei tineri care au agresat un bărbat de 53 de ani, într-un magazine din Bucureşti. La câteva ore de la publicarea imaginilor, tinerii au fost identificaţi şi aduşi la audieri la secţia 22 Poliţie.