„Supravieţuitorul”: Cel mai bine păzit secret din ProTV s-a aflat. Cine este câştigătorul show-ului

SUPRAVIEŢUITIORUL PRO TV: Cel mai așteptat reality-show al toamnei este "Supraviețuitorul", realizat de ProTV conform celebrului format internațional. Tot spectacolul a fost înregistrat în ultimele câteva luni pe o insulă special amenajată din Filipine, unde 18 concurenți s-au luptat la propriu pentru marele premiu de 100.000 de euro. Chiar dacă toate filmările de peste mări și țări s-au încheiat, nu a fost desemnat încă niciun câștigător și nimeni din echipa de producție nu cunoaște numele concurentului care va pleca acasă cu o mică avere.

RomaniaTV.net
01 sept. 2016, 09:02
„Supravieţuitorul”: Cel mai bine păzit secret din ProTV s-a aflat. Cine este câştigătorul show-ului

SUPRAVIEŢUITIORUL PRO TV: Pentru a evita situațiile din anii trecuți, când numele câștigătorilor de la diferite show-uri cu miză se aflau încă de dinainte de difuzarea la ProTV, producătorii au decis să păstreze suspansul până în ultima clipă, scrie ziarulring.ro. Dragoș Bucurenci, prezentatorul show-ului „Supraviețuitorul”, a asigurat că nimeni, nici măcar el, nu cunoaște cine a luat cei 100.000 de euro.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, reality-show după modelul Anamaria Prodan

Potrivit oficialilor ProTV, „filmările din Filipine s-au încheiat, finala nu a fost filmată și nu se cunoaște câștigătorul”. Cum și mai ales când se va desemna câștigătorul pentru „Supraviețuitorul”? „Câștigătorul se va afla în finala care va avea loc în București și va fi transmisă live la ProTV”, au asigurat oficialii ProTV.

„Supraviețuitorul” este, oficial, emisiunea cu cel mai mare buget din 2016 în România. ProTV nu a dezvăluit însă suma investită în această producție. Producătorii au avut misiunea dificilă de a alege doar 18 concurenți dintre cei peste 8.000 de oameni înscriși, dornici să-și testeze limitele. Pentru a realiza un show de calitatea celor internaționale, ProTV a mobilizat în Filipine o echipa mixtă de producție de 250 de oameni, atât români, cât și filipinezi, danezi și olandezi.