Cel mai bizar cuplu din lume. Ce iubită şi-a găsit cel mai puternic pitic VIDEO

Anton Kraft, considerat cel mai puternic din lume, şi-a găsit o parteneră inedită, în persoana lui China Bell. Cei doi au ajuns să fie unul dintre cele mai ciudate cupluri din America, dar şi din lume, dată fiind diferenţa de gabarit dintre ei.

31 mart. 2015, 08:15
Cel mai bizar cuplu din lume. Ce iubită şi-a găsit cel mai puternic pitic VIDEO

Bărbatul, de 52 de ani, un danez stabilit în America, este considerat cel mai puternic pitic din lume, având o forţă uimitoare pentru cei 1,3 metri ai săi. Potrivit Mirror, el a bătut de patru ori un record de ridicat greutăţi, reuşind să ţină în mâini de patru ori greutatea sa.

Citeşte şi Unul dintre cele mai BIZARE cupluri din lume: El are doar 80 de cm FOTO

Privind iubirea, Anton şi-a găsit dragostea cea mare în persoana lui China Bell, un transsexual. Acesta spune că ceea ce l-a atras la Anton este faptul că face sport. Cei doi urmează să se căsătorească.

 

Florida este unul dintre statele care permit căsătoria persoanelor de acelaşi sex, iar noi, practic, avem acelaşi sex. Îmi place să am o relaţie cu un transsexual. Ea s-a născut bărbat, dar încearcă să fie cât mai feminină cu putinţă. Am constatat că femeile născute femei nu sunt la fel de atente cu modul în care arată„, a declarat culturistul.

Citeşte şi Se IUBESC, cu toate că sunt diferiţi: El e plin de MUŞCHI, dar nu o sa îţi vină să crezi cum arată ea FOTO