Cel mai bun antrenament pentru a scăpa de celulită. Durează doar 10 minute pe zi VIDEO

Celulita se depoziteaza pe corpul femeilor in momentul in care acestea sunt pregatite, in mod natural, sa faca un copil. Celulita reprezinta un depozit de energie stocata ce va fi folosita apoi in timpul sarcinii, sustin medicii.

01 iul. 2015, 06:11

Insa, pentru multe dintre femei, celulita este inestetica si nu o doresc nici in ruptul capului. Tocmai de aceea, daca vrei sa scapi de celulita, este indicat sa cunosti cei doi factori der importanta majora in realizarea acestui lucru.

In primul rand, alimentatia este cat se poate de importanta si este nevoie de respectarea unor reguli stricte atunci cand vrei sa scapi de celulita. Aceste lucruri presupun sa elimini din dieta ta, cel putin pe o perioada determinata de timp, alimentele bogate in carbohidrati, zahar si amidon si sa te axezi pe consumul de alimente predominant proteice, pline de vitamine si care sunt bogate in antioxidanti.

Insa, doar dieta in sine, nu te va ajuta sa scapi de celulita. Efortul fizic este si el foarte important pentru a arde depozitele de grasime.

CEL MAI BUN ANTRENAMENT PENTRU A SCAPA DE CELULITA

Cel mai bun antrenament pentur celulita se bazeaza pe miscari care folosesc greutatea corpului. Aceste miscari sunt destinate solictiarii muschilor mari din corp, pentru a mari fluxul de sange si astfel metabolismul si arderile. Totodata, cel mai bun antrenament pentru a scapa de celulita este axat si pe tonifierea muschilor fesieri si abdominali, care sunt factori cheie in arderea grasimii.

Continuarea pe Lyla.ro