Cel mai bun tratament pentru păr

În cazul în care nu știi cum să scapă de neplăcuta mătreață, încearcă uleiul de măsline. Alege să faci un amestec din părți egale de ulei de măsline, oțet și apă și apoi să masezi scalpul. După care poți să îți speli părul așa cum o faci de obicei.

RomaniaTV.net
12 dec. 2017, 07:14
Cel mai bun tratament pentru păr

Nu este un produs destinat doar pentru a fi folosit ca ingredient la prepararea salatelor de vară, alege să folosești cât de des poți acest ulei și vei vedea rezultatele pozitive ulterior.

În cazul în care ai rămas fără cremă pentru față și ai tenul uscat, poți să apelezi cu încredere la câteva picături cu acre să îți masezi tenul, seara înainte de culcare.

Ce alimente să eviți

O alimentația sănătoasă ar trebui să nu conțină sub nicio formă chipsuri sau alimete procesate din comerț, acestea având un conținut ridicat de grăsimi și extrem de puține fibre.

Pe cealalată parte, indicat ar fi să eviți și rpodusele congelate, deși sunt mai ușor de gătit. Și aceste produse au parte aproximativ cam de același aport caloric precum chipsurile, și anume multe grăsimi, puține fibre, mult sodiu ce favorizează retenția de apă.

Tot ce conține făină albă, de la paste la fursecuri, deoarece sunt produse slabe proteic și cu un conținut ridicat de calorii ce va îngreuna procesul digestiv.

Cel mai indicat ar fi să ai o alimentație bazată pe fibre, să te hidratezi corespunzător și să faci mișcare.
Află ce tratamente naturiste au la bază uleiul de măsline AICI