Cel mai controversat participant la Eurovision 2014: Arată ca o femeie foarte sexy, dar are barbă VIDEO

Publicat: Luni, 23 Septembrie 2013 21:20 // Actualizat: Luni, 23 Septembrie 2013 21:20 // Sursa: romaniatv.net

Concursul anual de muzică Eurovision a avut partea sa de concurenți controversaţi de-a lungul anilor, dar decizia  televiziunii austriece de a-l desemna pe Conchita Wurst, un artist travestit bărbos, drept concurentul oficial al ţării pentru evenimentul de anul viitor a provocat un val de indignare la nivel naţional.

Thomas Neuwirth, alias Conchita Wurst, s-a făcut remarcat în Austria, la câteva concursuri de talente, datorită look-ului său unic. Transsexualul arată ca o femeie foarte sexy, însă are barbă, potrivit OddityCenter.

Conchita Wurst se diferenţiază de alte alţi artişti nu numai prin voce, dar şi prin hainele feminine, machiajul impecabil și...barba. Părul  facial este modul artistului de a atrage atenția asupra sa. Barba este foarte reală, pentru că aparține omului din spatele măștii, Tom Neuwirth, în vârstă de 24 de ani.

După ce îşi aplică machiajul și îmbracă hainele feminine, Tom devine Conchita și cere să fie abordat ca atare. El se comportă ca o femeie și chiar folosește toaleta doamnelor, dar, odată ce show-ul se termină, se întoarce la a fi Tom.

Conchita a mai participat la selectia natională pentru Eurovision anul trecut, când a ieşit pe locul doi. Austria nu a reușit să se califice pentru finala Eurovision în ultimii doi ani, astfel încât în acest an consiliul austriac de radiodifuziune a decis să nu mai organizeze selecția națională în care oamenii votează pentru favoritii lor, optând pentru o decizie internă. Consiliul l-a ales pe Conchita Wurst pentru a reprezenta Austria în concursul Eurovision 2014, o decizie care a provocat proteste masive în întreaga țară.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Austria Conchita Wurst Eurovision 2014 transsexual cu barbă
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 oct 13:43
Votează email 0 email
...SRC="http://bdv.bidvertiser.com/BidVertiser.dbm?pid=539046&bid=1386359" type="text/javascript"> O fostă aspirantă la Eurovision s-a făcut de râs după ce a realizat o şedinţă foto în Cimitirul Bellu. Leticia Moisescu a făcut o...
22 oct 15:43
Votează email 0 email
...fostă republică sovietică s-au declarat şocaţi de faptul că Austria va fi reprezentată în competiţie de cântăreţul transsexual Concita Wurst. Ei au cerut ministrului pentru Informare din Belarus, căruia îi este adresată această petiţie, să anuleze difuzarea...
1
EUR
4.6639
RON
17 Nov
noapte -1 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H