CEL MAI EFICIENT remediu împotriva BLESTEMELOR. Ce trebuie să faci

Fie că vin de la părinți sau de la copii, blestemele sunt extrem de periculoase. Acestea există din cele mai vechi timpuri și au fost confirmate chiar de sfinții părinți. Blestemele sunt extrem de periculoase, unii oameni ajungând chiar să se sinucidă. Iată care sunt cele mai bune sfaturi pentru a vă feri de blesteme.

16 nov. 2017, 10:57
CEL MAI EFICIENT remediu împotriva BLESTEMELOR. Ce trebuie să faci

Cele mai întâlnite simptome

Chiar dacă majoritatea dintre noi spunem că nu credem în blestem, acestea ne pot crea o multitudine de probleme, scrie secretele.com. Cele mai grave simptome ale blestemelor sunt o stare permanentă de nervozitate și dureri de cap, somn agitat plin de coșmaruri sau din contră, lipsa somnului, stare de confuzie și depimare, căderea părului, pierderea banilor, investiții proaste, ghinion în dragoste, lipsa unei persoane pe termen lung, stare permanentă de greață și un nod în stomac, imposibilitatea unei femei de a rămâne însărcinată.

Citeşte şi ATENŢIE, să nu le superi! 4 zodii care obişnuiesc să blesteme

Nu primiți niciodată o batistă!

Remediul cel mai eficient împotriva blestemelor rămâne Taina Sfintei Spovedanii. De asemenea pentru a fi feriți de blesteme puneți tot timpul sare sfintiță în încățăminte, purtați un ban de aur în buzunar, țineți un cuțit tămâiat la marginea patului.

Fiți atenți și nu primiți niciodată o batistă pentru că este unul dintre cele mai utilizate lucruri pentru farmece de boală, sărăcie, legarea cununiilor și chiar moarte. De asemenea, nu faceți un asemenea cadou, pentru că aduce despărțire.

Citeşte şi Şi-au făcut cruce, au aruncat cu blesteme şi au regretat că au pierdut timpul la biserică. Enoriaşe, supărate foc pentru pomana primită

Rugăciune de dezlegare de blestem

De asemenea, pentru a scăpa de blestemele aruncate asupra dumneavoastră citiți următoarea rugăciune:

„Îndură-te Doamne, Bunule și Iubitorule de oameni, Care pentru îndurările Tale ai trimis pe Unul-Născut Fiul Tău în lume, ca să rupă zapisul greșealelor cel asupra noastră și să dezlege legturile celor legați de păcate și să propovăduiască celor robiți iertare, Tu Stăpâne, și pe robul Tău eliberează-l cu bunătatea Ta, de legătura ce este pusă asupra lui, și-i dăruiește lui să se apropie fără de păcat, în toată vremea și în tot locul, cu îndrăznire către slava Ta, și cu cuget curat să ceară de la Tine mila cea bogată. Că milostiv și iubitor de oameni Dumnezeu ești, și Ție slavă înălțăm, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin”.