Cel mai fericit om că Gigi Becali şi Meme sunt la puşcărie: Am tăiat o oaie de bucurie!

Un fost antrenor secund al Stelei, Yuksel Yesilova, a declarat pentru fanatik.ro că Meme Stoica a scăpat de pumnii săi aflându-se la închisoare, iar când a aflat de arestarea lui Gigi Becali a tăiat o oaie de bucurie.

19 mart. 2014, 14:57
Cel mai fericit om că Gigi Becali şi Meme sunt la puşcărie: Am tăiat o oaie de bucurie!

Gigi Becali şi Meme Stoica şi-au făcut mulţi duşmani prin gesturile şi declaraţiile lor, în vremea în care erau în libertate, astfel că sunt destui cei care se bucură că acum cei doi se află după gratii. Între cei mai fericiţi că ambii conducători ai Stelei sunt la puşcărie este fostul secund al roş-albaştrilor, Yuksel Yesilova.

El a fost dat afară de la gruparea din Ghecea, de către Gigi Becali, susţinând că motivul a fost acela că este musulman. Potrivit fanatik.ro, tocmai de aceea Yesilova s-a bucurat şi în momentul în care Gigi Becali a fost arestat, el sacrificînd atunci o oaie pe care a împărţit-o la şapte oameni săraci, după cum prevede religia islamică.

Citeşte şi Incredibil pe ce doarme Gigi Becali în închisoare. Nici în cele mai negre coşmaruri nu îşi imagina aşa ceva

Yesilova a comentat pentru FANATIK şi situaţia lui Meme Stoica: „Dumnezeu e mare şi le vede pe toate! Nimeni nu intră degeaba la închisoare. Meme râdea de mine că nu ştiu engleză, de înfăţişarea lui Rada, fostul antrenor al Rapidului, dar noi suntem în libertate, iar el e închis. Dar îi e mai bine acolo, pentru că dacă îl vedeam pe stradă greu m-aş fi abţinut să nu-i dau un pumn. După gratii e însă la adăpost de pumnii mei!„.

Citeşte şi Meme Stoica are mulţi DUŞMANI în puşcărie. A fost UMILIT de alţi deţinuţi şi a cerut IZOLARE forţată