Cel mai GHINIONIST bărbat. S-a scos la licitaţie pe eBay pentru a face rost de bani

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a rămas şomer şi a crezut că a găsit o modalitate inedită de a face rost de bani de Crăciun.

06 dec. 2014, 14:45
Cel mai GHINIONIST bărbat. S-a scos la licitaţie pe eBay pentru a face rost de bani

Dave Robinson s-a scos la licitatie pe eBay, in speranta ca va reusi sa primeasca suficienti bani pentru a le cumpara cadouri de Craciun celor doua fiice ale sale, in varsta de 1, respectiv 11 ani. Barbatul a ramas somer in urma cu trei luni, iar de atunci a aplicat la peste 1.000 de slujbe, fara a primi insa un raspuns pozitiv, potrivit stirileprotv.ro.

Disperat ca se apropie sarbatorile de iarna si ca nu are ce sa le ofere fiicelor sale, Robinson s-a scos la licitatie pe eBay, implorandu-i pe oameni: „Fie-va mila si dati-mi o slujba„. Din pacate pentru el, nu s-au gasit prea multi „cumparatori”, asa ca licitatia pentru barbat nu a urcat mai mult de 10.50 lire sterline.

Am fost dezamagit. Cine ar vrea sa lucreze o saptamana pentru 10 lire? Speram ca voi primi macar o oferta de 100 de lire, dar se pare ca nu. Asta nu face altceva decat sa-mi confirme ca sunt, probabil, cel mai de neangajat om„, a marturisit britanicul.

Dintre cei cinci participanti la licitatie, cea mai buna oferta, de 10 lire, a venit din partea unui regizor care il vrea pe Dave intr-unul din show-urile sale de comedie.

Citeşte şi Un sat din Italia, scos la vânzare pe eBay