Cel mai important lucru pe care să-l faci în dormitor ca să-ţi salvezi căsnicia

Odata cu trecerea timpului monotonia si plictiseala pot pune in pericol o relatie de cuplu stabila. Pentru a evita un deznodamant dezastros, Gracie X ofera secretul mariajului sau perfect.

RomaniaTV.net
17 oct. 2018, 20:08
Cel mai important lucru pe care să-l faci în dormitor ca să-ţi salvezi căsnicia

Imi amintesc cand s-a intamplat prima oara. Iubitul meu aventuros a inceput sa vorbeasca murdar si, cumva, totul s-a transformat intr-o poveste. El era profesorul si eu studenta – studenta care era cat pe ce sa pice, disperata sa ia o nota de trecere si dispusa sa faca absolut orice pentru a capata nota 10. M-am excitat la culme. Iubitul meu stia ce butoane sa apese pe corpul meu – insa elementul mental al scenariului interzis m-a surprins profund. Am avut un orgasm extrem de puternic.

In urmatoarele cateva saptamani am pus in practica toate fanteziile pe care inainte le foloseam in timp ce ma masturbam.

Eram incantata si cu toate acestea ma simteam precum un schizofrenic sexual: eram prea bine pentru a nu fi rau deloc. Imi imaginam ca din clipa in clipa la usa mea isi va face aparitia Gloria Steinem impreuna cu o corhota de feministe cerandu-mi sa le arat legitimatia de membra a clubului feministelor. Imi inchipuiam ranjetul ironic aruncat de Gloria in timp ce-mi distrugea legitimatia, condamnandu-ma pentru jocurile mele erotice, in neconcordanta cu politicile lor corecte. Apoi m-am intrebat – cum poate ceva atat de placut sa fie cu adevarat rau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.