Cel mai mare festival de POKER jucat vreodată în România a început la World Trade Center Bucureşti

Winmasters Poker Open este cel mai spectaculos prilej de adunare a profesionistilor, amatorilor, fanilor si iubitorilor de poker in capitala Romaniei.

RomaniaTV.net
13 dec. 2015, 13:55
Cel mai mare festival de POKER jucat vreodată în România a început la World Trade Center Bucureşti

WPO este un festival care se desfasoare intre 16 si 23 decembrie si organizeaza 24 de turnee de poker pentru toate nivelele si buzunarele, garantand o suma fabuloasa in premii: peste 500.000 euro, din care castigatorul turneului principal va baga in buzunar in jur de 100.000 euro!

Festivalul incepe cu cateva zile de turnee tip satelit – in care jucatorii incearca sa se califice in turneele mai scumpe cu sume foarte mici.

Conditiile de participare sunt doar varsta legala si putin noroc, caci in poker profesionistii sunt invinsi adesea de amatori cu ceva intuitie de moment si un sir bun de carti. Jocul este faimosul format Texas Hold’em No Limit.

La festival si-au anuntat participarea peste 300 de jucatori straini din peste 15 tari, prezenta care va face din Bucuresti pentru cateva zile capitala pokerului in Europa, prin prisma marimii evenimentului si diversitatii participarii.

Curiosii sau amatorii de o partida de poker – turneu sau joc de cash – sunt asteptati zilnic la cupola World Trade Center de langa Hotelul Pullman de pe Bulevardul Montreal (Casa Presei).