HOROSCOP: Cel mai mare păcat al tău, în funcţie de zodie

Am fost învăţaţi să evităm păcatul, totuşi este imposibil să trecem prin viaţă fără el. Iată care e cel mai mare păcat al tău!

13 iun. 2017, 09:06
HOROSCOP: Cel mai mare păcat al tău, în funcţie de zodie

GEMENI

Semnul tău zodiacal spune că ai două feţe diferite şi pare că ai păreri diferite cu privire la toate lucrurile cu care te confrunţi, scrie eva.ro. Tu minţi în legătură cu orice, de la cele mai mici lucruri până la cele mai importante. Dacă povesteşti ceva şi nu iese cum ai vrea, vei modifica potrivit nevoilor tale.

Această dorinţă de a minţi este cel mai mare păcat al tău.

Citeşte şi Mihai Voropchievici: Numerologia îţi spune de ce persoană eşti atras VIDEO

RAC

Atunci când iubeşti pe cineva, duci totul la extreme.

Îi pui pe cei dragi pe un piedestal, crezi că sunt tot ce ai mai bun pe lume şi refuzi să le vezi slăbiciunile. Acest lucru te face să devii prea mămoasă, şi de asemenea să te pierzi pe tine oferindu-ţi viaţa celorlalţi şi negândindu-te şi la tine.

LEU

Lucrurile vin natural pentru tine şi ai dorinţa de a fi cea mai bună în tot ceea ce faci. Te concentrezi prea mult pentru a te asigura că eşti cea mai cea dintre toţi, eşti doar tu cu tine şi uiţi de cei din jurul tău.

Eşti arogantă, narcisistă, iar asta e deranjant pentru oamenii de lângă tine şi îi îndepărtează.

FECIOARĂ

Îţi place să fii în centrul atenţiei şi persoana despre care vorbeşte lumea, mai ales atunci când e vorba despre vreun potenţial iubit.

Dacă te concentrezi pe cineva care e neinteresat sau indisponibil, poţi dezvolta o obsesie pentru că nu poţi face faţă geloziei pe care o simţi faţă de cei îi atrag atenţia acelei persoane. Păcatul tău e invidia!

Citeşte şi Top 4 zodii pe care nimic nu le doboară

BALANŢĂ

E dificil să treci pe lângă o oglindă şi să nu te uiţi în ea?

Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că tu consideri că frumuseţea e cea mai importantă din viaţa ta. Eşti obsedată de aspectul fizic, încercând în mod constant să arăţi cel mai bine dintre toţi. Această iubire a frumuseţii fizice te face să uiţi de alte aspecte şi calităţi ale unei persoane.

Continuarea horoscopului AICI.