Cel mai mare secret al lui Aurelian Preda. Rosa Anamaria nu este FATA LUI

Aurelian Preda, cânăreţul de muzică populară devenit celebru şi pentru emisiunea pe care o modera la Etno TV, a murit pe 27 septembrie, într-o clinică din Viena,din cauza unei boli cumplite.

16 ian. 2017, 10:59
Cel mai mare secret al lui Aurelian Preda. Rosa Anamaria nu este FATA LUI

Aurelian Preda a lasat in urma o multime de regrete, dar si o familie daramata de disparitia lui. Cea mai afectata a fost fata lui, Rosa Anamaria (17 ani), alaturi de care a cantat in spectacole de ani buni. Rosa Anamaria, de fapt, nu este fiica lui naturala, conform apropiatilor.

Mesaj CUTREMURĂTOR al fiicei lui Aurelian Preda

„Fata a tinut la el ca la ochii din cap, era viata ei, caci si el o iubea enorm. Dar Anamaria nu e fata lui naturala, e fata unei nepoate de-a lui, pe care el a infiat-o imediat dupa nastere! Asa a crezut el de cuviinta, pentru ca stia ca el putea sa-i ofere o viata linistita si multa iubire oricarui copil”,  a povestit Rodica Serban pentru WOWbiz.ro, care locuieste intr-o casa vecina cu casa natala a lui Aurelian Preda.

Ultima dorinţă a lui Aurelian Preda, spusă pe patul de moarte

„A fost un om extraordinar, toti l-am iubit foarte mult, era linistit si cumpatat, n-ar fi facut rau nimanui! Dar Dumnezeu ii ia la el numai pe cei buni!”, a incheiat Rodica Serban.