Cel mai neaşteptat divorţ. Anunţul separării după DOUĂ DECENII de căsnicie i-a luat prin surprindere şi pe prieteni

Gheorghe Craioveanu nu mai formează un cuplu cu Gemma, spanioloaica pe care a cucerit-o în perioada când evolua în Primera Division.

RomaniaTV.net
12 ian. 2019, 08:15
Cel mai neaşteptat divorţ. Anunţul separării după DOUĂ DECENII de căsnicie i-a luat prin surprindere şi pe prieteni

Componenții “Generației de Aur” au în comun multe lucruri. Au făcut spectacol pe teren, dar în viața privată nu s-au descurcat la fel de bine cum au făcut-o pe gazon. Gheorghe Craioveanu este ultimul intrat în clubul celor care au divorțat! Da, după două decenii de căsnicie, fostul mare fotbalist al Universității Craiova și al echipei naționale s-a separat de Gemma, femeia alături de care are doi copii.

Apropiații fostului fotbalist, cu excepția bunului său prieten Cosmin Contra, habar nu aveau despre separare! Până astăzi, toți erau ferm convinși că Gică Craioveanu încă mai formează un cuplu cu Gemma.

Da, am divorțat! Dar țin să precizez că am o relație extraordinară cu Gemma datorită faptului că avem și doi copii împreună. Mergem împreună în vacanțe, nu e problemă. Există respect între noi, doar am stat 20 de ani împreună. E o viață de om! Pur și simplu ne-am despărțit pentru că nu a mai fost să fie. Dar am rămas în relații foarte bune. Spre exemplu, am fost la Cazanele Dunării cu ea în august”, a declarat Gheorghe Craioveanu pentru cancan.ro.

În urmă cu mai mulți ani, Gică Craioveanu dezvăluia cum a cucerit-o pe Gemma, femeia care, după ce i-a devenit soție, i-a dăruit doi copii, Alejandro și Adriana.

Eu sunt destul de timid şi mi-a luat mult timp să-i cer o întâlnire, însă, puţin câte puţin, am prins curaj. Iar dacă mai bei şi-un păhărel cu vin roşu, se schimbă treaba”, povestea Gheorghe Craioveanu despre cum a cucerit-o pe Gemma, care este cu nouă ani mai tânără decât el.