Cel mai nemulţumit român. Terorizează autorităţile cu sute reclamaţii, din orice motiv VIDEO

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din oraşul Feteşti, a disperat autorităţile, din cauza sesizărilor sale. Potrivit România TV, omul şi-a făcut un obicei din a reclama pe oricine, pentru orice. În şase ani, el a depus peste 1.000 de sesizări numai la primărie şi alte câteva sute la celelalte instituţii din judeţ.

10 oct. 2013, 08:18
Cel mai nemulţumit român. Terorizează autorităţile cu sute reclamaţii, din orice motiv VIDEO

Angajaţii de la primăria din Feteşti sunt sufocaţi de teancurile de reclamaţii depuse de un singur bărbat. Potrivit România TV, în ultima vreme acesta face şi câte două sesizari pe zi.

Dealtfel, un angajat al primăriei a declarat că omul a făcut până acum peste 1.000 de petiţii. „Asta înseamnă aproape un an de muncă„, spune acesta. Pe de altă parte, reclamagiul se plânge că nu primeşte răspuns la sesizările sale.

În ceea ce-l priveşte pe primarul din Feteşti, Gheorghe Catrinoiu, acesta este exasperat: „Am încercat tot felul de medieri, de negocieri. Anul acesta avem câte 5-7 petiţii pe săptămână. Practic, ne umple tot timpul. Are sute de procese, cu aproape toate institutiile statului„.

Disperat, edilul l-a dat în judecată pe reclamagiu pentru abuz de petiţionare. Primarul spune că aceasta este singura soluţie pentru a scapa de reclamaţiile fără sfârşit ale bărbatului.

Citeşte şi Un frizer a trecut prin spaima vieţii lui. Vezi ce i-a făcut un client nemulţumit VIDEO