Cel mai nou cuplu din showbiz-ul e la noi. BOMBĂ: el este fostul iubit al RIVALEI

Dacă la început s-a crezut că totul este doar o glumă, lucrurile sunt acum cât se poate de serioase. Iniţial, cei doi au susţinut că nu s-au plăcut deloc, dar că ulterior le-a plăcut ideea de fi iubiţi.

13 ian. 2018, 14:46
Cel mai nou cuplu din showbiz-ul e la noi. BOMBĂ: el este fostul iubit al RIVALEI

Diana şi Aurel de la” Insula iubirii” au luat prin surprindere pe toată lumea în momentul când au anunţat că formează un cuplu. Foştii concurenţi au vorbit despre părerile pe care le aveau unul despre celălalt, iar la un moment dat s-au şi sărutat în platoul unei emisiuni tv. Printre altele, i-au lansat şi o invitaţie fostei iubite a lui Aurel. Alexandra a fost invitată chiar la nunta şi cununia Dianei cu Aurel.

Iubita unui fotbalist din România e ESCORTĂ DE LUX în Italia. „Mi-a luat 100 de euro pentru o oră” FOTO

„Şi noi ne întrebam cum a început povestea noastră. Eu eram văzută într-un anumit fel, iar el era golanul. Îmi spunea să am grijă să nu îmi cadă buzele. În timpul competiţiei Aurel m-a jignit şi nu ne-am suportat deloc. (…) Eu nu m-am înţeles bine cu nimeni şi nu eram prietenă cu niciuna. (…) Amândoi eram singuri şi ne plângeam unul la celălalt”, a spus Diana.

ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN SHOWBIZ. Se jura că nu mai vrea să audă de el, dar tot în braţele lui a ajuns FOTO

„Eu refuzam ce se întâmpla şi nu voiam să accept. Mi-a dat ea un semn şi am zis să încerc să fiu matur. Nu pot spune că sunt o persoană matură”, a completat Aurel.