Cel mai scump sărut din lume. Cât a plătit o fană să-şi sărute idolul

O femeie de afaceri din Brazilia şi-a dobândit contra sumei de 90.000 de dolari dreptul de a se săruta cu cântăreţul portorican Ricky Martin, scrie Huffington Post, într-o relatare de la o gală benefică organizată, la sfârşitul săptămânii trecute, la Sao Paolo, de Fundaţia Americană de Cercetări pentru combaterea SIDA.

19 apr. 2016, 05:52
Cel mai scump sărut din lume. Cât a plătit o fană să-şi sărute idolul

Fericita câştigătoare a sărutului scos la licitaţie a fost Ana Paola Diniz, deţinătoarea unui salon de frumuseţe pentru mascote, iar momentul ei de tandreţe cu muzicianul de 44 de ani a fost imortalizat în fotografii care s-au răspândit repede pe internet.

Doamna respectivă se pare că nu a fost câtuşi de puţin deranjată de faptul că starul a profitat de această acţiune umanitară pentru a-şi prezenta public noua iubire: Jwan Yosef, un artist plastic de origine siriană, cu 12 ani mai tânăr decât el.

Îmbrăcaţi foarte elegant, cei doi au pozat ţinându-se de mână, iar Ricky Martin a postat una dintre imagini pe contul său de Instagram. Mesajul alăturat era monosilabic: ”Da”, confirmând zvonurile care circulau de mai multă vreme în legătură cu noua lui relaţie sentimentală.

Multe alte celebrităţi – cum ar fi fotomodelele Kate Moss şi Naomi Campbell, fotbalistul Ronaldo sau Victoria Beckham, fostă membră a formaţiei Spice girls – au asistat la acest eveniment. Dar nimeni nu a reuşit să umbrească noul cuplu de îndrăgostiţi, comentează Huffington Post, citat de Agerpres.