Cel puţin opt persoane au fost rănite în urma unui atentat ce a avut loc în Tel Aviv

Cel puţin opt persoane au fost rănite într-un atac armat comis joi după-amiază de un islamist palestinian la periferia oraşului israelian Tel Aviv, afirmă surse citate de site-ul YnetNews.com şi de cotidianul Haaretz.

09 feb. 2017, 18:10
Cel puţin opt persoane au fost rănite în urma unui atentat ce a avut loc în Tel Aviv

Atacul comis de un adolescent palestinian la periferia oraşului Tel Aviv este un „act terorist” şi s-a soldat cu rănirea a şase persoane, anunţă Poliţia israeliană.

„Este vorba de un atac terorist”, a declarat Micky Rosenfeld, purtătorul de cuvânt al poliţiei israeliene.

Potrivit postului tv Channel 10, un adolescent palestinian de 18 ani, din oraşul Nablus (Cisiordania), a deschis focul la întâmplare, după care a atacat cu un cuţit, într-o piaţă alimentară din localitatea Petah Tikva, situată la periferia oraşului Tel Aviv.

„Cel puţin şase persoane au fost rănite”, a declarat un alt purtător de cuvânt al Poliţiei israeliene, Ami Ben David.

Un palestinian a deschis focul cu o armă automată după care a început să atace cu un cuţit, în zona HaBaron Hirsch din Petah Tikva, la periferia estică a oraşului Tel Aviv.

Autorul atacului, un adolescent de 18 ani din oraşul palestinian Nablus, a fost imobilizat de trecători şi plasat ulterior în arest preventiv.

Niciuna dintre persoanele rănite nu se află în pericol de a-şi pierde viaţa, rănile fiind uşoare şi moderate. Şase persoane au fost înjunghiate, având răni moderate, iar alte cel puţin două au răni provocate de gloanţe. Răniţii, inclusiv autorul atacului, au fost transportaţi la spitale situate în centrul oraşului Tel Aviv.