Cel puţin cinci morţi în urma unui incident armat produs într-o şcoală din Statele Unite UPDATE

Cel puţin cinci persoane au fost ucise în urma unui incident armat produs marţi într-o şcoală primară situată în nordul statului american California, anunţă autorităţile, precizând că autorul atacului este şi el mort.    

14 nov. 2017, 18:45
Cel puţin cinci morţi în urma unui incident armat produs într-o şcoală din Statele Unite UPDATE

UPDATE: Bilanţul actual este de cinci morţi. Doi elevi au fost răniţi în atacul armat, a comunicat Poliţia.

La locul atacului, într-o şcoală primară situată în localitatea Rancho Tehama, au fost găsite două pistoale şi o armă semiautomată.

UPDATE: „Până în prezent, avem informaţii despre moartea a trei persoane”, a declarat Phil Johnston, un asistent al şerifului local.

Anchetatorii suspectează că este vorba de o dispută familială începută într-o casă, care ulterior a degenerat în atacul armat din şcoală.

Instituţia de învăţământ a fost evacuată în urma incidentului armat. „Am mobilizat aproximativ 100 de agenţi de poliţie la şcoala din Rancho Tehama”, a precizat Johnston, citat de cotidianul Los Angeles Times.

Conform postului tv Fox5SanDiego, un copil de şase ani care are două plăgi provocate prin împuşcare a fost transportat cu elicopterul la spital.

Cel puţin trei morţi în urma unui incident armat produs într-o şcoală din Statele Unite. Incidentul armat a avut loc marţi într-o şcoală primară situată în localitatea Rancho Tehama, în apropiere de Red Bluff, la 150 de kilometri nord-vest de Sacramento.

Potrivit bilanţului preliminar, trei persoane au murit în atacul armat. Printre persoanele decedate se numără autorul atacului, împuşcat mortal în schimbul de focuri cu agenţii de poliţie.