Cele 10 Tulpini Celeste care ne influenţeaza viaţa. Tu cu care te identifici?

Conform principiilor traditionale Feng Shui, viata noastra este guvernata de 5 elemente, care ne influenteaza atat stilul de viata, cat mai ales personalitatea si uneori circumstantele in care ne regasim. Astfel, conform metafizicii chineze, qi-ul nostru este influentat de: Lemn, Foc, Pamant, Metalul si Apa, aceasta filosofie fiind preluata aproximativ si in celebrul desen animat al copilariei generatiei anilor 1990, Captain Planet.

RomaniaTV.net
05 sept. 2018, 19:34
Cele 10 Tulpini Celeste care ne influenţeaza viaţa. Tu cu care te identifici?

In opinia cunoscutului expert in Feng Shui, Georgiana Vasuian, fiecarui element ii corespunde caracteristici, numite si Tulpini Celeste. „In functie de tulpina celesta, putem trage anumite concluzii despre calitatile persoanei analizate. Asa cum horoscopul european se ocupa de animalele zodiacale, in horoscopul chinez folosim tulpinile celeste. Cele 5 elemente feng shui yin si yang, le corespund tipurile de personalitate”, explica expertul in Feng Shui, Georgiana Vasuian.

Cum se decodeaza Tulpinile Celeste?
Lemnul Yang

„Acesta este comparat cu un copac, drept, puternic si greu de indoit. Cei care sunt reprezentati de aceasta tulpina celesta, sunt oamenii cu principii puternice, pe care nu sunt dispuse sa le abandoneze, foarte incapatanati”, este de parere specialistul in Feng Shui.
Lemnul Yin

„Acest semn este asociat cu floarea, iar cei nascuti sub acesta sunt mult mai flexibili si se adapteaza cu usurinta la mediul in care traiesc. De asemenea, sunt persoane rafinate, blande, agreabile, iubitoare de rafinament si frumusete”, explica Georgiana Vasuian.
Focul Yang

„Este comparat cu soarele, iar persoanele caracterizate de acest semn au personalitatea fierbinte, au inima mereu aprinsa, mintea deschisa si sunt foarte corecti. Uneori au un temperament exploziv, nu acumuleaza manie. Focul Yang este cel mai generos dintre toate elementele , le place foarte mult sa ofere”, spune expertul Feng Shui.
Focul Yin

„Este comparat cu o lumanare, flacara acesteia fiind instabila si agitata. Cei nascuti sub acest semn sunt mai sensibili, mai emotivi. In acelasi timp, sunt foarte destepti si ironici”, considera specialistul in Feng Shui, Georgiana Vasuian.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.