Cele 3 semne zodiacale care îşi sabotează relaţiile. Au toate şansele să rămână singure

Exista trei semne zodiacale care isi distrug singure relatiile in care sunt. Iata la ce trebuie sa fii si tu atenta daca iesi cu cineva care s-a nascut in aceste zodii.

16 iun. 2018, 14:24
Cele 3 semne zodiacale care îşi sabotează relaţiile. Au toate şansele să rămână singure

1. SCORPION

Au cele mai multe sanse sa isi distruga relatiile in care sunt. Au multe calitati atunci cand iubesc, insa de fiecare data ajung sa isi sape o groapa din care nu pot iesi. Acest lucru se intampla din cauza geloziei si obsesiilor pe care le fac pentru partenerul de viata. Atunci cand se cearta, nu iarta prea usor si refuza sa comunice cu partenerul.

2. TAUR

Sunt printre cei mai calzi si iubitori oameni care exista. Insa o au multime de probleme cu faptul ca isi doresc sa aiba controlul. Au o nevoie intensa de siguranta si trebuie sa fie asigurati mereu ca partenerul in iubeste. In acest fel, relatiile lor devin toxice si scot din ei partea geloasa, posesiva si incapatanata.

3. GEMENI

Se pot adapta la orice, mai putin la viata amoroasa. Sunt dinamici, veseli si energici cu orice altcineva, mai putin cu persoana iubita, care le provoaca stari de anxietate, izolare si singuratate. Orice incercare a partenerului de a-i face sa se simta mai bine se transforma rapid intr-un esec.

Sursa: girly.ro