Cele 4 „lucruri” care ucid o relaţie de cuplu

O relatie de cuplu de lunga durata sau o casnicie nu se termina pentru ca partenerii au incetat sa se iubeasca. Inainte de pierderea sentimentelor de dragoste, alte aspecte erodeaza puternic relatia de cuplu.

02 sept. 2014, 05:30
Cele 4 „lucruri” care ucid o relaţie de cuplu

Felul in care te comporti zi de zi intr-o relatie poate face diferenta dintre succes si esec. Intr-adevar, sunt de apreciat gesturile marete, dar degeaba dai luna de pe cer o data sau de doua ori pe an daca tot restul timpul esti vesnic nemultumit.

Comportamentul partenerilor si atitudinea pe care o afiseaza fata de celalalt pot intari sau ucide o relatie de cuplu!

Criticile

A-ti manifesta nemultumirea cu privire la un gest, o vorba, o actiune sau o inactiunea a partenerului este absolut firesc intr-o relatie de cuplu, mai cu seama daca o faci cu calm, cu diplomatie si intelegere. Insa este o diferenta majora intre a-ti spune nemultumirea si a critica. Desi diferenta e mare, din pacate, calea nu e lunga, in multe relatii de cuplu partenerii nefiind constienti cand intrec limita decat atunci cand e prea tarziu.

Un semn clar ca relatia este pe duca poate fi vesnica nemultumire fata de ce face celalalt, eternele critici pe care un partener le adreseaza celuilalt, indiferent ca este vorba de cum a asezat servetele pe masa sau ca a uitat doua luni la rand sa plateasca intretinerea.

Continuarea pe Lyla.ro.