Cele 7 oglinzi eseniene. Cum şi de ce atragem anumiţi oameni în viaţă

Atragem oameni in vietile noastre, iar persoanele respective sunt asemeni acestor 7 oglinzi sau tipuri. Cand invatam o anume lectie, oamenii sau situatiile acestea dispar din vietile noastre. Te-ai intrebat vreodata care sunt modelele care iti tot apar in viata?

20 aug. 2018, 13:36
Cele 7 oglinzi eseniene. Cum şi de ce atragem anumiţi oameni în viaţă

Iata principiile de oglindire care te pot ajuta sa-ti intelegi mai bine viata:

Traim in planul Actiune Reactiune, cunoscut si sub numele de Planul Demonstratie in care Constiinta Creeaza Realitatea. Manifestam si magnetizam oameni si evenimente in vietile noastre potrivit constiintei proprii. Aceste 7 oglinzi eseniene ne ajuta sa intelegem modul de functionare a acestui proces.

Putem folosi experientele negative precum treptele unei scari care ne ajuta sa ajungem la vindecare si imputernicire. „Cand viata iti pune in drum pietre,foloseste-le pentru a construi scari”.

Prima oglinda

Reflecta persoana care esti. Iti dezvaluie ce faci gresit sau de ce esti ranit ori de ce te afli in eroare. 

A doua oglinda

Reflecta motivul pentru care ii judeci pe ceilalti. Este vorba despre o problema emotionala, ceva ce te-a ranit in trecut si peste care nu ai putut trece. Este bine sa discerni; totusi daca judeci si condamni, vei atrage n viata ta exact ceea ce condamni. 

A treia oglinda

Reflecta ceea ce ai pierdut, ai renuntat sau ti s-a luat. Cand vezi la cineva un lucru pe care il doresti sau iti place de fapt este vorba despre ceva ce ai pierdut, ai renuntat sau ti s-a furat. Orice relatie este o relatie cu tine insuti si adesea incerci sa recuperezi ce ai pierdut, ai renuntat sau ti s-a luat atunci cand erai copil. Poate fi vorba despre bucurie, inocenta, onestitate, integritate, curaj sau dragoste. Toate acestea pot fi recuperate din interiorul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.