Cele două zodii care vor avea parte de şansa vieţii până la finalul lui aprilie

Sfârșitul lunii aprilie vine cu trei evenimente astrologice importante, care vor aduce șansa vieții pentru nativii din două zodii.

20 apr. 2017, 10:17
Cele două zodii care vor avea parte de şansa vieţii până la finalul lui aprilie

Primul eveniment este intrarea Soarelui în zodia Taur, din data de 19 aprilie, la ora 23.37.

După o săptămână, pe 26 aprilie, va fi Lună Nouă în Taur, iar aprilie se încheie cu conjuncția dintre Mercur, planetă a comunicării și afacerilor, și Uranus, patronul surprizelor și schimbărilor neașteptate.

Cele trei evenimente astrologice vor veni cu lucruri benefice. Vor fi avantajate, în primul rând, sectoarele banilor și al carierei.

Pentru aceste 2 zodii, se anunță câștiguri financiare neașteptate, care îi vor ajuta să depășească o perioadă dificilă, un salt în carieră, dar și surprize în planul relațional.

Prima zodie este Taurul. Intrarea Soarelui în zodia lor şi Luna Nouă din 26 aprilie, care se va petrece tot în semnul lor, vor fi momente extraordinare, spune astrologul Oana Hanganu. Taurii pot să se împace cu trecutul, pot decide cum vor să fie viaţa lor în viitor şi pot stabili şi noi moduri de acţiune.

Nativii Taur vor şti ce îşi doresc cu adevărat, vor avea obiective clar stabilite, vor avea energie pentru a-şi pune planurile în aplicare şi vor avea norocul de partea lor. Nu în ultimul rând, se anunță surprize plăcute în sectorul financiar, acolo unde Marte își va face simțită prezența.

Cea de-a doua zodie avantajată este Leul. După o perioadă în care au avut parte de neînțelegeri și tensiuni, lucrurile se schimbă. Sfârşitul lui aprilie poate aduce şi soluţii, odată cu Luna Nouă din data de 26 aprilie. Aceasta se va roduce în zodia Taur, aducând „un suflu nou” şi noi oportunităţi în „sectorul Carierei” din astrograma Leilor. De fapt, Soarele începe „să strălucească pe strada Leilor” după data de 20 aprilie. Atunci Soarele (care ţi patronează pe Lei) ajunge în zodia Taur, sprijinindu-i pe nativi în Carieră.

Sursa: huff.ro