Cele două zodii masculine care vor doar amor: Nu le pasă de sentimente! Fereşte-te de ele. Sau nu…

Astrele ne dezvăluie care sunt cele două zodii de bărbați care vor doar amor de la femeile din viața lor. Aceștia le vor cuceri și vor face tot posibilul să le intre în inimă și în minte până vor obține ce își doresc, adică amor.

26 oct. 2017, 17:50
Cele două zodii masculine care vor doar amor: Nu le pasă de sentimente! Fereşte-te de ele. Sau nu…

Unul dintre acești bărbați sunt născuți sub un semn de aer, iar celălalt sub un semn de foc. Primul este maestru în vorbe dulci și mieroase. Doar cu o singură replică pot înmuia orice femeie.

Acest bărbat se descurcă de minune să atragă orice femeie în patul lui, fără a deschide vreun subiect despre amor pentru a nu-și da seama care sunt intențiile lui de fapt. Parcă are un magnet imens care atrage femeile în așternuturile lui.

Când vine vorba de flirt, nu are concurență și știe ce trebui să spună și să facă pentru a cuceri inima oricărei femei. Are un farmec aparte și doar cu o singură privire poate atrage atenția femeii pe care și-o dorește.

Celălalt bărbat, cel născut sub un semn de foc, este cunoscut pentru stilul său haotic de viață, dar ales pentru numeroasele lui aventuri. Când vine vorba de amor, este pus doar pe rele, însă într-un sens bun, desigur.

 

Acești nativ nu sunt adepții relațiilor de lungă durată pentru că nu le place să dea explicații sau să facă compromisuri pentru parteneră. Totuși, dacă va exista situația în care va merge la altar și va face pasul cel mare, acești nativ vor fi mereu infideli.

Poate că ți-ai dat seama deja despre cine este vorba, iar dacă nu ți-ai dat seama, este vorba despre bărbatul LEU și bărbatul BALANȚĂ. Aceștia doi sunt cuceritorii zodiacului.

Există totuși niște diferențe mari între acești doi nativi. Dacă bărbatul balanță vrea să păstreze o aparență și se dă drept cel mai romantic bărbat existent, bărbatul leu nu se teme să arate că se gândește doar la amor.

Totuși, ambele zodii au șanse mic să întemeieze o familie. Adoră aventurile sau relațiile deschise, fără angajamente și nu urmăresc nimic altceva decât plăcere fizică.

Dacă ești femeia care are alături un bărbat balanță, respectiv un bărbat leu și ai reușit să-l ții în frâu, atunci trebuie să fii o femeie cu adevărat specială pentru că acești bărbați se schimbă numai atunci când cineva le dă lumea peste cap și se îndrăgostesc foarte tare.

De asemenea, leul este o zodie greu de iubit. Se știe foarte bine faptul că leul este o persoană dinamică și puternică cu care nu multă lumea poate ține pasul. Pentru a cuceri un nativi din această zodie este nevoie de mari eforturi pentru că sunt pretențioși.

Leii își doresc o parteneră de viață care să aibă aceleași gânduri și să îi placă aceleași lucruri ca și lui și de aceea nu este de mirare că le este greu să-și găsească pe cineva cu care să aibă o relație serioasă.

Și ca un mic sfat, ar trebui să ai mare grijă dacă ai în viața ta un bărbat născut în zodia balanță, dacă nu vrei să suferi din dragoste. Nu ai niciodată certitudine într-o relație cu acești nativi pentru că azi pot fi îndrăgostiți lulea de tine și mâine își pot aminti de o fostă iubită pe care o vor înapoi.

Bărbații balanță sunt maeștri în arta manipulării și te vor face să îți dorești ceea ce vor ei. Te pot juca pe degete după bunul plac și nu le place să dea explicații niciodată. Cel mai probabil doar tu și el veți știi despre relația voastră.

Nu poți avea încredere în acești nativi pentru se joacă cu sentimentele femeilor. La început, vor fi cei mai tandrii și educați bărbați pentru a te face să te îndrăgostești, dar după un timp se vor îndepărta fără motiv.