Cele mai bogate zodii din tot horoscopul. La ei trag toţi banii

Dintotdeauna, lumea a avut bogaţîi ei: moştenitori ai unei mari averi, antrepenori de succes, artişti care şi-au vândut la preţuri uriaşe capodoperele, câştigători la loto sau oameni atât de harnici şi strângători încât au agonisit continuu sume importante de bani.

08 dec. 2018, 12:31
Cele mai bogate zodii din tot horoscopul. La ei trag toţi banii

Unii se nasc cu darul de a câştiga şi de a multiplică bani, alţii au un noroc „chior” şi toţi sunt influenţaţi, într-o oarecare măsură, de semnul astral.

Deloc întâmplător, zodia fiecăruia determină caracterul şi înclinaţiile către risipă, agoniseală sau investiţîi de succes.

Citeşte şi Două călugăriţe au furat o sumă colosală. Ce au făcut cu banii

Publicaţia Forbes a realizat un clasament cu miliardarii lumii în funcţie de zodie, concluzia fiind aceea că cei mai mulţi sunt născuţi sub semnul zodiacal Fecioară – din 793 de miliardari, 12% sunt ghidaţi de calităţile zodiei Fecioară.

Apoi, în ordine descrescătoare urmează Berbecii, Vărsătorii, Scorpionii.

Pe de altă parte, există astrologi care susţin, dincolo de clasamentul Forbes, că cei mai predipuşi la bogăţie sunt, de fapt, nativii din Peşti.

Pentru a află adevărul, am determinat predipsoziţia spre îmbogăţire, spre a câştiga sau a pierde bani a fiecărei zodii, astfel:

Berbec

Cei mai mulţi Berbeci au puterea de a construi, de a organiza sau reorganiza, de a pune bazele unor politici reformatoare şi se nasc cu simţul leadership-ului. Ceea ce, fără doar şi poate, îi face capabili de mari averi.

Cel născut în Berbec este omul momentului, pentru el nu există „lăsăm pe mâine” sau „lăsăm deciziile pe seama altora”.

Le place să se impună în făţa celor mai slabi cu forţa şi nepăsarea caracteristică – sunt pioneri, iniţiatori care nu ţîn cont de ceilalţi.

Un Berbec celebru, născut pentru a face bani, este fondatorul Ikea Ingvar Kamprad. Principiul după care se ghidează este „fă de unul singur”.

Un alt Berbec care garantează tendinţa spre îmbogăţire a Berbecilor este Steve Ballmer de la Microsoft.

Taur

Statornicul Taur nu este recunoscut pentru norocul de bani, dar el iubeşte confortul şi va lupta să îl aibă, măcar, în proporţîi moderate.

Poate tocmai pentru că sunt „prea cu picioarele pe pământ”, Taurii nu riscă aproape niciodată şi, implicit, nici nu vor câştiga prea mult.

Cel născut sub semnul Taur va excela în medii unde îşi poate aplică raţionamente logice şi extrem de bine calculate, va câştiga respectul şi stimă celorlalţi, nu va risipi, dar, aşa cum am mai spus, nici nu se vor îmbogăţi.

Există totuşi un milionar celebru născut sub semnul zodiacal Taur şi el este cofondatorul celei mai cunoscute băuturi energizante…

Gemeni

Deşi ambiţioşi din fire, nativii din Gemeni nu au o personalitate care să îi ajute să agonisească.

Visători şi prea puţîn credibili, Gemenii câştigă mult, dar cheltuie pe măsură, le place viaţa libertină trăită în desfătare şi iubesc petrecerile extravagante.

Totuşi, carismă şi energia pozitivă cu care sunt înzestraţi nu îi va lăsă pe răsfăţaţîi zodiacului să moară de foame, mereu ivindu-se o nouă ocazie de câştig.

Ironia face că printre puţini Gemenii care au acumulat averi să se numere Edgar Bronfman Sr – un miliardar care a câştigat bani din afacerile cu băuturi.

Continuarea articolului pe kfetele.ro.