Cele mai bune ceaiuri pentru slăbit

Inspiră-te din topul nostru şi află care sunt cele mai bune ceaiuri de slăbit, ce te vor ajuta să ai o siluetă perfectă.

RomaniaTV.net
07 nov. 2016, 13:12
Cele mai bune ceaiuri pentru slăbit

Ceaiul verde accelerează arderile

Este nelipsit din regimurile de slăbit, și asta pentru că frunzele de ceai verde conțin catehine, un grup de antioxianți care stimulează organismul să ardă mai repede grăsimile. S-a demonstrat că cei care beau zilnic 4-5 căni de ceai verde și fac exerciții fizice 25 de minute pe zi slăbesc mai repede decât persoanele care țin doar regim și fac sport.

Ceaiul Oolong taie apetitul

Originar din China, ceaiul Oolong este un ceai semi-fermentat, fiind o sursă de zinc, seleniu, vitamina E și caroten. Consumat zilnic, ceaiul Oolong (2-3 căni) încetinește absorbția grăsimilor și ține sub control nivelul insulinei. Băut înainte de mesele principale, infuzia scade pofta de mâncare.

Citeşte şi  Ce este dieta genetică? ADN-ul îţi spune cum poţi slăbi

Ceaiul roșu, bun pentru detoxificare

Mai este cunoscut sub denumirea de rooibos, fiind unul dintre cele mai sănătoase ceaiuri. Oferă polifenoli și flavonoizi, substanțe cu rol antioxidant. Băut dimineața, ajută la detoxificarea organismului și stimulează pierderea kilogramelor în exces, în special din zona abdomenului. Este dulce în mod natural, așadar nu mai trebuie să adaugi în el zahăr, ceea ce va limita aportul caloric.

Fructele de dracilă cresc masa muscular

Dacă infuzia din frunze de dracilă este recomandată pentru combaterea litiazei biliare, fructele acestei plante contribuie la eliminarea mai rapidă a excesului ponderal. Conțin berberină, o enzimă esențială pentru reglarea metabolismului. Aceasta reduce glucoza din sânge, stimulează formarea țesutului muscular în locul depozitelor adipoase.

Ceaiul de mentă scade pofta de dulce

În timpul dietelor, pofta de dulce este una dintre cele mai mari provocări. Ceaiul de mentă e răcoros, are doar o calorie și este recomandat să fie consumat după mesele principale, fiindcă stimulează arderile. Astfel, organismul va absorbi mai puține grăsimi.

Află când și cât timp se iau antibioticele