Cele mai bune CUPLURI ale zodiacului. Sunt echipa perfectă

Publicat: Joi, 07 Decembrie 2017 11:17 // Actualizat: Joi, 07 Decembrie 2017 11:18 // Sursa: romaniatv.net

Relaţiile strânse, legăturile puternice se clădesc cu dragoste, empatie şi dăruire. Cu înţelegere şi toleranţă. Dacă nu reuşiţi să vă faceţi înţeles de partener, poate e momentul să cereţi stelelor ajutor.

Foto: pixabay.com

Există 6 perechi de zodii care fac echipă fantastică:

GEMENI şi VĂRSĂTOR. Cei doi trăiesc viaţa la intensitate maximă, au personalităţi explozive şi o mare poftă de viaţă. Pentru ei, totul este o provocare şi se completează reciproc de minune. Geamănul este mai împrăștiat, iar Vărsătorul rigid și organizat, scrie doctorulzilei.ro.

BALANȚĂ și RAC. Este un cuplu ideal, sunt aproape suflete pereche. Amândoi sunt dependenți de afecțiune și dragoste. Balanța atrage afecțiunea tuturor, ca un magnet, iar Racul s-a născut afectuos. Două semne sufletiste, caută să îi mulțumească pe ceilalți, transmit emoții, asigură o comunicare solidă și își dezvăluie legături emoționale profunde, care le întăresc relația.

BALANȚA și SCORPIONUL. Se împrietenesc instantaneu, dar dacă e vorba de relație sentimentală, își dau timp să se aprindă flacăra. Iar flacăra devine din ce în ce mai intensă, datorită unei compatibilități excelente între cele două semne. Ambii sunt pasionați și pasionali. Scorpionul e așa nativ, pe când Balanței îi place să fie muză și adorată.

FECIOARA și TAURUL. Sunt doi parteneri foarte compatibili. Au aceleași viziuni despre viață și sunt buni parteneri de carieră. Ambii își urmează scopurile și sunt cei mai buni prieteni. Taurii sunt foarte ambițioși, în timp ce Fecioarele sunt bine ancorate în realitate.

SĂGETĂTORUL și BERBECUL. Ambii s-au născut cu aventura în sânge, le plac lucrurile care îi stârnesc și detestă mototonia. Sunt inovativi și ingenioși, nu se tem niciodată să iasă din zona de confort. Sunt cunoscuți pentru inteligența lor și curiozitatea nativă. Împreună fac un cuplu pasional și puternic, dar uneori intră în conflict, fiindcă fiecare are senzația "că știe mai bine".

RACUL și PEȘTII. Sunt amândoi empatici, sensibili și inteligența lor emoțională îi scoate adesea din bucluc. Preferă să discute mereu deschis, nu să se închidă în ei. Deși dau senzația că sunt exagerat de sensibili, sunt foarte puternici, când e vorba de a lupta pentru ceva. Fac un cuplu foarte compatibil, solid, rezistent, împreună pot înfrunta orice.

Citeşte şi HOROSCOP: Va fi cel mai bun an al lor. Zodii norocoase in 2018

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6540
RON
15 Dec
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H