Cele mai bune metode de slăbit

Toate femeile își doresc să aibe cât mai puține kilograme și să aibă o talie de invidiat, atunci află câteva mici secrete pe care trebuie să le urmezi pentru a putea să-ți câștigi kilogramele dorite.

08 ian. 2019, 10:55
Cele mai bune metode de slăbit

Șapte modalități de a slăbi.

  1. Pentru a slăbii este indicat să faci cât mai multă mișcare, încearcă să îți faci timp 30-60 de minute pe zi pentru a alerga sau a face diverse exerciții fizice.
  2. Respectă cele trei mese principale ale zilei. Încearcă pe cât posibil să respecți cele trei mese principale și cele două gustări de peste zi, astfel se menține glicemia la nivelul normal și se evită mesele târzii.
  3. Alimentele light. O altă metodă de slăbit este aceea de a înlocui alimentele grase cu cele light de exemplu cașcavalul cu brânza de vaci slabă, carnea de vită cu carnea de pește, etc. Astfel poți reduce numărul de calorii.
  4. Consumă apă. Apa are foarte puține calorii și ajută la eliminarea toxinelor. Poți bea câte un pahar cu apă înainte de fiecare masă principală deoarece aceasta dă senzația de săturat.
  5. Ceaiul verde.Ceaiul verde este un aliat împotriva kilogramelor în plus, ajută la detoxifiere. Totodată ceaiul verde alungă senzația de foame și ajută la arderea caloriilor, este recomandat să nu se îndulcească ceaiul.
  6. Evită mâncărurile grele. Este recomandat, dacă îți dorești să slăbești, să nu consumi alimente bogate în grăsimi, să eviți excesurile și poți chiar înlocui sucul de portocale cu cel de roșii deoarece acesta este mult mai sănătos și nu îți poate crește nivelul de zahăr din sânge.
  7. Ciocolata neagră. Ciocolata neagră arde grăsimile și caloriile din organism, totodată ciocolata neagră încetinește digestia astfel foamea va întârzia să apară, spre exemplu o bucățică de ciocolată neagră poate reduce nevoia de dulce sau de sărat.

Iată câteva diete pe care le poți încerca în lupta împotriva kilogramelor în plus:

a.      Dieta Japoneză

Dieta Japoneză se bazează foarte mult pe consumul de fructe și legume și în anumite momente poți consuma carne de pește.

b.     Dieta cu iaurt

Dieta cu iaurt, după cum sugerează și numele acesteia, se bazează pe consumul de iaurt fie simplu, fie în combinații cu diverse alimente precum orezul, cartofii copți sau salatele. Astfel poți duce un stil de viață sănătos și să și slăbești în același timp.

c.      Dieta Rina

Acest tip de dietă de bazează pe consumul anumitor categorii de alimente în zile diferite de exemplu într-o zi se consumă alimente din categoria carbohidraților, iar într-o altă zi se vor consuma alimente din categoria proteinelor și tot așa.

Aceasta dieta este ușor de adaptat, este foarte puțin restrictivă și are rezultate foarte bune. Totodată consumând alimente dintr-o singură categorie facilitezi digestia gastrică a alimentelor. Un alt rol al acestei diete este acela de accelerare a metabolismului, așadar nu trebuie să-ți faci griji că vei acumula mai multe kilograme în plus în cazul în care vei întrerupe dieta.

d.     Dieta Dash

Aceasta dietă este cea care a stat mult timp în topul dietelor de slăbire, este foarte eficientă și presupune consumul mare de legume și de lactate, totodată include și consumul alimentelor cu puține grăsimi. Această dietă are dublu rol și anume: te ajută în lupta cu kilogramele în plus și te ajută să previi și anumite boli precum bolile de inimă sau chiar diabetul.