Cele mai bune motive pentru a alege dieta cu conopidă

Dieta cu conopidă este o dietă specială, bazată pe consumul de conopidă fireşte, dar dacă vă hotărâţi să o urmaţi, aveţi mari şanse să scăpaţi de kilogramele în plus mult mai repede.

RomaniaTV.net
22 feb. 2016, 09:50
Cele mai bune motive pentru a alege dieta cu conopidă

De ce o dieta cu conopida? Raspunsul este foarte simplu: conopida este un aliment extraordinar, desi nu este foarte popular la noi. Insa, este bine de stiut ca intrebuintarile conopidei sunt multiple si, in plus, aceasta este o excelenta sursa de calciu, intrucat doar intr-o singura portie regasim 75% din necesarul de calciu zilnic.

Citeşte şi  Regimul alimentar care te ajută să SLĂBEŞTI garantat şi SCADE cu până la 50% RISCUL DE CANCER intestinal

Pe langa aceasta, conopida s-a dovedit a fi un puternic antioxidant si o importanta sursa pentru vitamine si minerale, cum ar fi niacina, vitamina K, vitamina C, fosfor, fiind totodata bogata si in proteine si fibre. O adevarata comoara culinara!

Si dat fiind faptul ca o portie de conopida gatita contine doar 25 calorii, inseamna ca aceasta face parte din categoria alimentelor cu continut nutritiv ridicat si putine calorii, adica poti manca orice cantitate doresti, fara sa-ti faci griji pentru greutatea ta.

Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro