Cele mai bune sfaturi pentru o căsnicie fericită de la o femeie divorţată

Mulți nu știu ce înseamnă o căsnicie și de cele mai multe ori partenerii ajung să divorțeze. Pentru a avea o relație fericită, respectiv o căsnicie fericită, este nevoie ca ambii parteneri să se implice.

RomaniaTV.net
23 feb. 2018, 10:34
Cele mai bune sfaturi pentru o căsnicie fericită de la o femeie divorţată

Atât femeia, cât și bărbatul trebuie să investească la fel de mult timp și sentimente pentru a exista un echilibru. Mai jos vei găsi o serie de sfaturi pe care le dă o femeie care a trecut printr-un divorț. Ține cont de ele dacă vrei să nu treci și tu prin astfel de experiențe!

1. Îi cauți mereu defectele. 

Există multe lucruri pe care le adori la partenerul tău, dar există și lucruri pe care este posibil să le urăști. Încearcă că te concentrezi doar pe lucrurile bune din relația voastră.

2. Relațiile intime. 

Intimitatea fizică este la fel de importantă ca cea emoțională. Dacă ai relații intime cu partenerul tău în mod constant, flacăra pasiunii din relația voastră nu se va stinge. 

3. Ascultă sfaturile femeilor mai în vârstă care au avut căsnicii fericite. 

Uneori, tot ce-ți trebuie este un sfat de la cineva pentru a te opri din a lua deciziile greșite. Putem învăța o mulțime de lucruri din greșelile sau din reușitele celorlalți, depinde doar de noi dacă le acordăm importanță sau nu.

4. Acordă-i spațiu soțului tău. 

Este extrem de important ca partenerii să petreacă din când în când timp singuri. Uneori simt și bărbații nevoia să fie doar ei și gândurile lor, deci acordă-i spațiul de care are nevoie.

5. Nu încerca să-l schimbi. 

Unele persoane se căsătoresc, însă după o perioadă realizează că nu-și cunosc partenerul atât de mult pe cât credeau. cu toate acestea, nu încerca niciodată să-ți schimbi partenerul pentru că nu ar mai fi el. Amintește-ți motivele pentru care l-ai luat de soț.

6. Laudă-l. 

Și bărbații au nevoie de laude pentru a se simți apreciați. Când face ceva drăguț pentru tine, arată-i și spune-i că apreciezi gestul pe care l-a făcut.

7. Râzi la glumele lui. 

Poate că nu este cea mai amuzantă glumă, însă pentru un bărbat este foarte important ca partenera lui să râdă la glumele lui. Doar gândul că va spune ceva amuzant și îți va aduce zâmbetul pe buze îl va face fericit.

8. Asumă-ți ceea ce faci. 

Cu toții facem greșeli, însă ar trebui ca fiecare dintre noi să-și asume aceste greșeli. Nu da vina pe partener pentru greșelile pe care el faci tu, va duce la despărțire.

9. Nu începe să te plângi imediat cum ajunge acasă. 

Nu spune nimeni că nu trebuie să vorbești cu partenerul tău despre ziua pe care tocmai ai avut-o, din contră, însă păstrează acest subiect pentru mai târziu pentru că și el a avut o zi grea cu siguranță.

10. Trebuie să-i fii alături când are nevoie.  

Așa se întrețin relațiile și așa se formează o legătură mult mai puternică între parteneri.

11. Evită să vorbești despre alți bărbați. 

Nu-l face pe partenerul tău să se simtă inferior pentru că nici tu nu ești perfectă, deci nu face complimente altor bărbați.

12. Problemele financiare nu ar trebui să vă strice relația. 

Fiecare cuplu trece prin probleme financiare mai devreme sau mai târziu, însă cuplul trebuie să treacă peste împreună. Cele mai multe certuri în cupluri sunt din cauza banilor, din păcate.