Cele mai bune sfaturi pentru un machiaj perfect pentru ochii mari

Machiajul este foarte important, atât ziua, cât si seara, adaptat în funcţie de felul evenimentului la care participăm, muncii prestate sau vestimentaţiei, culorii tenului, formei buzelor şi a ochilor.

07 nov. 2014, 09:29
Cele mai bune sfaturi pentru un machiaj perfect pentru ochii mari

Daca buzele si fata in general sunt usor de machiat, atat nude, cat si mai complex, ochii devin o problema atunci cand sunt prea mari sau, cel putin asa ni se par noua ca ar fi, si vrem sa le dam un aspect mai echilibrat in raport cu fata, buzele si coafura. Nu e foarte greu sa-ti machiezi ochii astfel incat sa para mai mici decat sunt.

Ai nevoie doar de cateva cunostinte elementare de tehnica de machiaj, pe care le vei dobandi extrem de rapid citind mai departe aceste sfaturi extrem de utile pe care Lyla.ro ti le ofera.
 
Cum sa iti faci ochii sa para mai mici decat sunt:
 
1. Aplica fard de ochi inchis la culoare pe intreaga pleoapa.
 
Fardul mai inchis te va ajuta sa pui oarecum in umbra ochii, care vor parea mai mici decat sunt ei in realitate. Esential este insa sa aplici fardul pe intreaga pleoapa pentru a obtine acest efect pe care ti-l doreai. Daca nu te simti insa confortabil cu un astfel de machiaj, poti incerca cateva din trucurile cu creionul dermatograf pe care ti le oferim mai jos.
 
2. Foloseste dermatograful pentru a trasa o linie pe pleoapele superioara si inferioara.
 
Continuarea pe Lyla.ro.