Cele mai bune uleiuri care te scapă de mătreaţă. Cum funcţionează

Matreata este o afectiune neplacuta, de care multi oameni incearca sa scape si de multe ori, chiar daca folosesc produse cosmetice promovate in media, rezultatele intarzie sa apara.

RomaniaTV.net
09 iul. 2015, 07:15
Cele mai bune uleiuri care te scapă de mătreaţă. Cum funcţionează

Mai mult decat atat, folosirea unor produse cosmetice agresive pentru pielea capului, care juta la indepartarea matretei, poate duce la alte probleme care apar la nivelul firului de par.

Mai precis, aceste produse de indepartare a matretei sunt destul de agresive cu radacina firului de par care poate sa isi piarda din putere in timp.

Pentru a evita astfel de probleme, poti folosi o serie de uleiuri care te scapa de matreata si care sunt si foarte nutritive pentru pielea capului si pentru firele de par.

ASADAR, IATA CARE SUNT CELE MAI BUNE ULEIURI CARE TE SCAPA DE MATREATA:

1. uleiul de rozmarin are multe proprietati antiseptice si ajuta la deschiderea porilor de la nivelul pielii capului. Acest ulei se adauga la un sampon neutru, normal si apoi se spala capul in profunzime, cu miscari lente, pentru ca uleiul sa patrunda in piele. Dupa prima spalare, matreata va deisparea aproape in totalitate.

Continuarea pe Lyla.ro.