Cele mai CIUDATE motive pentru care bărbaţii adoră femeile

Unele motive pentru care barbatii adora femeile pot fi considerare de reprezentantele sexului frumos ca fiind irelevante, neflatante sau chiar scarboase.

23 apr. 2014, 05:56
Cele mai CIUDATE motive pentru care bărbaţii adoră femeile

1. Transpirația de dupa sala

In ciuda oricaror rezultate in ceea ce priveste silueta, nicio femeie nu se simte bine in pielea ei dupa ce face sport, abia asteptand sa scape de transpiratia de pe corp. Parul lipit de cap, trupul umed si roseala de pe fata aparuta in urma efortului fizic sunt un mare „turn-on” pentru barbati, in pofida grabei feminine de a se spala si aranja.

2. Asortarea tinutelor

Multe dintre persoanele singure, dar chiar si cele care au relatii stabile, dar au un caracter mai cinic considera ca a te asorta vestimentar cu partenerul este pueril. In principiul, barbatii nu pun atat de mare pret daca se potrivesc sau nu cu partenerele lor in tinute. Totusi, in sinea lui, un barbat se simte flatat cand observa ca ea, iubita, poarta o esarfa albastra doar pentru ca se asorteaza cu camasa lui.

3. Pozele jenante din liceu

Desi sunt femei care isi aduc cu placere aminte de perioada adolescentei, prea putine considera, la maturitate, ca aratau exceptional de bine si ca stilul vestimentar si al coafurii din liceu le avantaja. Multe reprezentante ale sexului frumos isi spun cand revad pozele din adolescenta: „Ce-o fi fost in capul meu sa ma tund asa!” Insa barbatii adora fotografiile care surprins partenerele lor in ipostaze haioase, in excursii la munte sau la petreceri, apreciind, dar si amuzandu-se de look-ul adolescentin pe care il aveau iubitele lor.

4. Cum se poarta cu copiii

Daca majoritatea femeilor considera ca a te comporta dragastos cu un copil este firesc, totul pornind din instincul matern, unora dintre barbati le este mai greu sa se manifeste si sa se comporte „tatos” in prezenta unui copil. Cu toate acestea, admira felul in care femeia face ca micutul sa fie tot un zambet.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro