Cele mai ciudate plângeri făcute la 112: „Nevasta nu-mi pune mâncare în farfurie!” şi „Am musafiri pe tavan”

Descoperă cele mai amuzante apeluri făcute din Iaşi la numărul unic de urgenţă 112.

RomaniaTV.net
12 feb. 2018, 14:49
Cele mai ciudate plângeri făcute la 112: „Nevasta nu-mi pune mâncare în farfurie!” şi „Am musafiri pe tavan”

O femeie a sunat la 112 si a cerut sa discute cu politistii ieseni. Ea le-a povestit oamenilor legii ca are mai multi musafiri pe tavan. Ea i-a rugat insistent pe politisti sa vina pana la ea acasa si sa-i dea jos pe musafirii de pe tavan.

n iesean a sunat la 112 si a cerut sa se rezolve o situatie mai diferita. Barbatul le-a spus oamenilor legii ca, mai multi politisti au fost la el in locuinta si au incatusat un barbat urmarit international, apoi au plecat. Nu asta ar fi fost problema, insa. El le-a povestit politistilor ca barbatul urmarit international se afla abandonat la el in sufragerie, incatusat.

Un echipaj de politie a mers la locuinta indicata sa vada daca, intr-adevar, exista un urmarit international uitat, insa cele semnalate nu s-au confirmat, scrie BZI

Citeşte şi Ce mai cer românii în farmacii: Tinctură de pompolis, o cutie de 4 oase sau alcool puricat COLECŢIE PERLE

O femeie a sunat la 112 si a spus ca vecinul care locuieste sub apartamentul ei foloseste un laser extraordinar de puternic care ii ajunge pana la creier. A povestit ca nu stie exact la ce foloseste acea scula aflata in posesia vecinului, insa a tinut sa precizeze ca viata ei este intr-un mare pericol.

La inceputul anului 2018, un barbat avea sa ceara ajutorul intr-o situatia care i-a lasat masca pe politistii din Iasi. El a sunat la 112 si a cerut interventia in forta a politistilor pentru ca sotia sa nu i-a pus mancare in farfurie. Barbatul a povestit agitat ca el a venit de la serviciu, iar sotia sa nu l-a asteptat cu masa pusa, chiar daca stia ca el ajunge obosit si infometat.