Cele mai CIUDATE POVEŞTI cu SOMNAMBULI. Iată ce fac oamenii în somn, fără să realizeze

Fie că pictează, gătesc, mănâncă, tund iarba, multe persoane care suferă de somnambulism, o tulburare a somnului, când se trezesc au parte de un şoc. Nici nu se gândeau că ar fi putut să facă aşa ceva în somn. Iată care sunt cele mai ciudate poveşti cu somnambuli.

07 sept. 2014, 07:25
Cele mai CIUDATE POVEŞTI cu SOMNAMBULI. Iată ce fac oamenii în somn, fără să realizeze

Somnambulismul este o tulburare hipnică deambulatorie care face parte din familia parasomniiilor (tulburările somnului). Somnambulismul apare mai frecvent în cazul copiilor, însă şi adulţii pot avea astfel de tulburări.

POVEŞTI cu somnambuli:

1. Lee Hadwin este asistent medical în timpul zilei. Barbatul suferă de somnambulism încă de mic şi, la început, desena pe ce punea mâna când avea un astfel de episod. Acum, pregătit fiind pentru aventuri nocturne cu pensula sau cărbunele, bărbatul îşi lasă la îndemână caiete, un şevalet, pensule şi vopseluri şi realizează adevărate opere de artă.

2. O australiancă s-a dus la doctor în anul 2004 pentru că îşi înşela soţul în somn. Femeia spunea că nu-şi amintea absolut nimic dimineaţa, dar noaptea, pleca de acasă şi întreţinea relaţii sexuale cu necunoscuţi. Într-o noapte, soţul său a urmărit-o şi a găsit-o chiar în timp ce făcea sex cu un bărbat pe stradă.

3. În 2007 Alan Ball a participat la o petrecere cu nişte prieteni şi a băut cam mult. Bărbatul a adormit spre dimineaţă pe canapea şi spune că nu-şi mai aminteşte nimic din ceea ce s-a întâmplat apoi. Se pare că bărbatul s-a dus la etajul casei, în camera fetiţei gazdelor, pe care a sărutat-o pe buze şi apoi s-a culcat alături de ea. După ceva timp, bărbatul a fost absolvit de orice vină, deoarece s-a demonstrat că făcuse totul ca somnambul.

Citeşte şi COŞMAR devenit REALITATE: Păţania unei SOMNAMBULE care a adormit în timp ce aştepta METROUL VIDEO

4. O femeie de 44 ani s-a culcat într-o noapte în pat şi s-a trezit a doua zi dimineaţa pe tastatura calculatorului. Se pare că în somn, ea a compus şi trimis trei e-mail-uri către prietenii ei pe care îi chema la o petrecere cu caviar şi şampanie. Deşi femeia a reuşit să-şi amintească parola şi adresa de e-mail în somn, ea nu avea niciun fel de amintire despre evenimente a doua zi.

5. În 1987, Ken Parks a condus pe o distanţă de 23 de kilometri, de la el de acasă până la casa socrilor, unde, odată ajuns, şi-a strangulat socrul şi şi-a înjunghiat soacra până i-a omorât. Bărbatul a fost achitat de acuzaţia de omor deoarece s-a constatat că era somnambul în acele momente, iar oamenii în starea de automatism nu au acces la întreaga lor gamă de convingeri şi dorinţe. În acelaşi fel, un alt bărbat a săvârşit trei violuri, dar a fost absolvit de orice acuzaţii pe motiv că a fost somnambul.

6. Robert Wood, un bucătar de 55 de ani, este somnambul de patru sau cinci ori pe săptămână. În somn, acesta se duce spre bucătărie, unde pregăteşte omlete, cartofi prăjiţi şi chips-uri. Bărbatul crede că ulcerul ar sta la baza problemei. Deoarece starea de sănătate nu îi permite să mănânce decât porţii foarte mici de mâncare, el crede că foamea i-ar putea provoca deplasările nocturne la bucătărie.

7. Lesley Cusack este o femeie de 55 ani din Chesire, Anglia, care mănâncă în somn. Deşi pare inofensiv, acest lucru poate fi extrem de periculos. Lesley a trebuit să-şi schimbe dieta din timpul zilei şi să facă sport, deoarece mănâncă mult prea mult în timpul nopţii. Mai mult, ea găteşte în timp ce doarme folosind un cuptor cu gaze, ceea ce este extrem de periculos. Totodată, femeia nu este îngrijorată numai de faptul că mănâncă foarte mult, ci şi de faptul că mănâncă lucruri necomestibile, precum vaselină, vopsea şi praful de spălat.

8. În 2005, într-o noapte la ora 2.00, un expert în calculatoare somnambul a fost găsit de soţia sa în faţa casei folosind maşina de tuns iarba. Bărbatul era complet dezbrăcat. Femeii i-a fost frică să-l trezească pentru că i s-a spus că poate fi periculos să deranjezi pe cineva care este somnambul. Doar a deconectat maşina de tuns iarbă, s-a întors la culcare şi l-a lăsat să continue. Bărbatul s-a întors şi el în pat, iar mai târziu când soţia i-a povestit ce s-a întâmplat, acesta a rămas uimit.

Citeşte şi Ce face o FEMEIE în somn, fără să REALIZEZE: Este visul oricărui SOŢ şi nu mă simt OBOSITĂ după