Cele mai enervante trăsături ale fiecărei zodii

Nimeni nu este perfect, dupa cum ar spune o ceebra vorba. Autoironia este importanta pentru a trece cu bine peste orice situatie stanjenitoare, chiar si peste trasaturile care ii enerveaza pe ceilalti. In continuarea articolului, aflam care sunt cele mai enervante trasaturi ale fiecarei zodii.

RomaniaTV.net
22 ian. 2017, 10:36
Cele mai enervante trăsături ale fiecărei zodii

Daca vrei sastii care sunt cele mi enervante trasaturi ale fiecarei zodii, atunci trebuie sa stii cum te percep ceilalti.

Berbec

Acesti nativi se arunca mereu cu capul inainte, fara sa se uite in ambele sensuri. Nu se gandesc la consecintele actiunilor lor. Sunt de multe ori imaturi si nerabdatori pana cand reusesc sa faca tot ce au in plan. Partea buna este ca isi urmeaza intotdeauna visul.

Taur

Nativii zodiei Taur sunt inceti, incapatanati, materialisti si stangaci. Lacomia lor este notorie si fac orice ca sa aiba mereu o viata indestulata.

Gemenii

Acesti nativi nascuti in zodia Gemeni par mereu ca au ceva de spus intr-o conversatie. Interlocutorii pot afla apoi ca au cunostinte superficiale despre tot ceea ce vorbesc. Cu toate acestea, reusesc sa creeze o impresie buna oriunde merg. Nu stiu foarte bine sa faca economii, insa reusesc sa scoata banii si din piatra seaca datorita inteligentei lor.

Rac

Sunt atat de sensibili nativii acestei zodii, incat iti este imposibil sa stii ce se intampla cu ei. Le este frica sa te raneasca, asa ca prefera sa nu iti spuna ce ii doare. Plang din orice si intotdeuna au nevoie de spriijnul celorlalti.

Leu

Au o stare de nesiguranta continua si sufera atunci cand nu sunt bagati in seama. Daca nu primesc complimente din partea celorlalti, este o adevarata tragedie pentru ei. Sunt niste tirani la locul de munca, iar daca ajung sefi, atunci viata angajatilor nu este prea usoara.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com