Cele mai frumoase destinaţii de Crăciun din Europa FOTO

Dacă nu te-ai hotărât încă unde vrei să îţi petreci Crăciunul în 2013 îţi venim în ajutor cu cele mai frumoase destinaţii din Europa.

RomaniaTV.net
02 dec. 2013, 10:34
Cele mai frumoase destinaţii de Crăciun din Europa FOTO

Ştim că cel mai frumos loc în care îţi poţi petrece Crăciunul este alături de familie, dar nu te împiedică nimic să îţi iei familia şi să vizitaţi împreună una dintre cele mai frumoase destinaţii din Europa. Opţiunile sunt numeroase, timpul însă se scurge, aşa că trebuie să te decizi rapid!

Cum te asiguri ca primesti cadourile dorite?

1. Sibiu, România

Începem lista cu cea mai accesibilă destinaţie de Crăciun, chiar la noi în ţară. Dacă nu ai reuşit să vizitezi până acum Sibiul, sărbătorile de iarnă sunt cel mai frumos pretext să o faci. Şi cu mândrie te anunţăm că acest oraş, fostă capitală europeană a culturii, este inclus cu târgul său magic de Crăciun în lista destinaţiilor favorite ale multor publicaţii respectabile internaţionale.

Citeşte şi HOROSCOP. Numere norocoase pentru Revelion şi Crăciun, în funcţie de luna naşterii

Bea un vin fiert lângă bradul de Crăciun, savurează o porţie de castane coapte şi admiră scena Naşteri Domnului sculptată în mărime naturală, toate în Piaţa Mare, acolo unde este organizat în fiecare an târgul de Crăciun.

4 destinatii magice pentru schi

2. Viena, Austria

Târgul de Crăciun de la Viena, Christkindlmarkt, este organizat de mai bine de 700 de ani aşadar este încărcat de tradiţie şi de magia sărbătorilor de iarnă. Savurează mere sau pere caramelizate alături de un punch tradiţional şi plimbă-te printre tarabele pline de delicatese ori suveniruri. Atenţie, târgurile (da, sunt mai multe) sunt deschise la Viena încă de pe 16 noiembrie, aşadar poţi evita îmbulzeala dinaintea Crăciunului!

Gasesti alte destinatii de Craciun pe Cosmopolitan.ro.