Cele mai frumoase destinaţii pentru luna de miere

Dacă vă plăuiți luna de miere și nu sunteți hotărâți asupra unei destinații concrete, acest articol vă vine în ajutor. Pentru a alege destinația potrivită pentru o asemenea vacanță, căci luna de miere este o vacanță deosebită, este nevoie să începeți căutările din timp și să faceți rezervările în timp util, ca să eviatați eventualele neplăceri.

14 aug. 2018, 14:45
Cele mai frumoase destinaţii pentru luna de miere

Când alegeți destinații pentru luna de miere, țineți cont de:

  • Perioadă – alegeți o perioadă apropiată de nuntă, dar nu imediată pentru a vă pregăti pentru vacanță fără vreo urmă de presiune. De asemenea, aveți grijă la anotimp și eventualele evenimente care urmează să aibă loc, pentru a nu le rata.
  • Preferințe – destinația pentru luna de miere trebuie să se preteze la gusturile ambilor parteneri. Nu alegeți o destinație în care unul dinte voi nu s-ar simți bine, ci una comodă pentru amândoi.
  • Activități – planificați activități deosebite care se pot face cu precădere în zona în care mergeți. De asemenea, vizitați obiectivele turistice și faceți multe fotografii împreună.
  • Buget – destinația pentru luna de miere este una dintre puținele din viața voastră pentru care nu ar trebui să vă faceți un buget anume. Este o vacanță deosebită, numai a voastră așa că faceți să fie de neuitat. Nu plecați în vacanță cu grija banilor sau cu alte probleme, dar nu cădeți nici în extrema cealaltă în care să cheltuiți inutil. Nu uitați de pachetele all-inclusive, căci acestea v-ar putea fi de un real ajutor.

Care sunt cele mai frumoase destinații pentru luna de miere?

  • Marile orașe – dacă vă place aglomerația și efervescența unei metropole puteți opta pentru un oraș mare, pe ale cărui străzi să vă plimbați de mână cu proaspătul soț. Cel mai mare avantaj al unei luni de miere petrecute într-un oraș mare este că nu aveți timp să vă plictisiți. Mereu veți avea lucruri noi de făcut sau de vizitat. Printre cele mai populare astfel de destinații se numără: 
    Paris, Venezia, Roma, New York, Las Vegas sau Amsterdam.
  • Destinațiile însorite – după tot stresul acumulat în procesul de organizare a nunții probabil vreți să vă relaxați. Cele mai potrivite destinații pentru a vă odihni și pentru a vă bucura unul de celălalt sunt plajele însorite: malul Mării Mediterane, plajele din Australia sau Maldive, dar și stațiunile turistice din Grecia sau Dubai  sunt destinațiile perfecte pentru o lună de miere liniștită.
  • Muntele – pentru tinerii căsătoriți care nu sunt iubitorii bronzului destinațiile montane sunt perfecte pentru luna de miere. Pe lângă traseele montane care vă vor trezi spiritul de aventură, aerul curat de la munte este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă reîncărca bateriile. Printre cele mai frumoase destinații de la munte potrivite lunii de miere se numără și obiectivele turistice din munții Carpați, Alpii Francezi sau stațiunile de schi din Austria.
  • Destinații exotice – dacă sunteți o pereche de tineri căsătoriți ceva mai nonconformistă, destinațiile exotice sunt potrivite pentru luna voastră de miere. Acestea sunt ideale mai ales dacă vă place să descoperiți lucruri noi împreună. În țările asiatice, ca Thailanda sau Cambodgia, puteți testa mâncăruri neobișnuite și puteți cunoaște un stil cu totul nou de viață. Și India sau China sunt țări în care vă puteți petrece o lună de miere deosebită, ieșită din tipare.