Cele mai grele momente din viaţa unui bărbat

Dintotdeauna barbatii au fost considerati sexul tare, luptatorii neinfricati, cuceritorii planetei si lista poate continua. Cu toate acestea exista o multime de momente grele care ii fac pe barbati sa-si doreasca fie sa se incheie rapid ori, poate, sa nu fi fost niciodata nevoiti sa treaca prin asemenea experiente neplacute.

28 iun. 2016, 20:45
Cele mai grele momente din viaţa unui bărbat

Barbatul este cel care, practic, o obliga pe femeie sa-i spuna asta, altfel cum i-ar putea explica ca nu mai vrea sa fie impreuna cu el. Barbatul va crede ca nu va mai iubi niciodata. De fapt, este decis sa nu mai iubeasca din nou. De fapt este speriat din cale afara sa nu i se mai intample si a doua ora acelasi lucru.

Cand este oprit de politie

Oare de ce inima barbatilor o ia la galop de fiecare data cand vad lumina albastra si aud sirena? Poate ca este ceva legat de instinctul lupta sau fugi. Politistii au arme de foc asa ca nu este o idee buna nici sa fugi si nici sa lupti. Barbatul opreste automobilul pe marginea drumului, iar omul legii se apropie incet de masina. In asemenea momente barbatul si-ar dori sa fie femeie. Multe dintre reprezentatele sexului frumos au scapat neamendate desi au depasit viteza legala. Aceste femei, fie au inceput sa planga, fie sa flirteze cu politistul si asa au scapat fara sa aiba o gaura in portofel.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.