Cele mai importante elemente ale unei relaţii de cuplu

O relatie are nevoie de multe ingrediente pentru a fi una reusita. Are nevoie de timp petrecut impreuna, de contact fizic si emotional, de interese comune, de afirmatii pozitive si reciproce, de incredere si fidelitate. 

19 ian. 2018, 21:36
Cele mai importante elemente ale unei relaţii de cuplu

Insa fara aceste 3 elemente vitale, o relatie nu poate supravietui. 

1. Comunicare

Semne bune: discutati deschis despre subiecte precum bani, copii, temeri, frici, planuri. Cand va certati ajungeti tot timpul la o solutie avantajoasa pentru ambele parti, sunteti onesti cu sentimentele voastre.

Semne de avertizare: va temeni sa va  puneti intrebari despre lucuri intime, nu discutati despre sentimentele reciproce, tineti in voi anumite lucruri care nu va plac, dezvoltati frustari si resentimente. 

2. Dragostea

Semne bune: in perioade de criza va sustineti reciproc, indiferent de rezultat, faceti sacrificii reciproce astfel incat celuilalt sa-i fie bine,  nu aveti secrete, sunteti compatibili din punct de vedere fizic, emotional si mental, sunteti iubiti si prieteni deopotriva.

Semne de avertizare: in perioade de criza va despartiti, fiecare dintre voi (sau unul dintre voi) se uita dupa altii/altele, aveti secrete si obisnuiti sa va mintiti, ati fost infideli, nu radeti in cuplu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.