Cele mai norocoase zodii ale toamnei, toate vin servite pe platou. Sunt protejatele astrelor din septembrie

Luna Septembrie le va aduce o persoană misterioasă în viaţa lor. La final de lună, vor cunoaşte o ascensiune profesională la care niciodată nu au sperat.

17 aug. 2018, 06:46
Cele mai norocoase zodii ale toamnei, toate vin servite pe platou. Sunt protejatele astrelor din septembrie

HOROSCOP Berbec

Luna septembrie va fi una încărcată pentru nativii zodiei Berbec. Îi aşteaptă o nouă etapă în viaţa lor, fiind urmăriţi de noroc în tot ceea ce fac.

Cu toate acestea, ar trebui să fie conştienţi de faptul că nimic nu se întâmplă dacă ei nu fac nicio mişcare. Fiţi deschişi oportunităţilor şi faceţi paşi către proiectele pe care le planificaţi de atâta timp.

Aveţi nenumărate şanse să găsiţi oamneii potriviţi de care aveţi nevoie. Ziua norocoasă a acestui semn zodiacal este 1 septembrie.

HOROSCOP Leu

Leul pare genul de persoană care primeşte tot ce îşi doreşte pe un platou placat cu aur, dar în realitate el însuşi face paşi concreţi către ce vrea să obţină. Gândirea pozitivă şi entuziasmul sunt cele mai puternice arme ale Leilor.

Atunci când au încredere în ei şi ştiu că pot reuşi, sunt capabili să mute munţii din loc. Luna septembrie le va aduce o persoană misterioasă în viaţa lor.

La final de lună, vor cunoaşte o ascensiune profesională la care niciodată nu au sperat. Ziua norocoasă a acestui semn zodiacal este 7 septembrie.

HOROSCOP Fecioară

În luna septembrie, nativii zodiei Fecioară pot obţine tot ce îşi doresc prin inteligenţa şi ambiţia lor. Ei au învăţat să-şi facă propriul noroc, bazându-se pe efortul susţinut şi seriozitatea care îi caracterizează.

Pentru ei urmează o perioadă extrem de benefică în viaţa de familie. Dacă sunt într-o relaţie este posibil să facă pasul spre oficializarea acesteia.

Dacă nu, cu siguranţă vor găsi persoana care să îi înveţe ce înseamnă cu adevărat să iubeşti. Ziua norocoasă a acestui semn zodiacal este 9 septembrie.