HOROSCOP MAI 2017: Cele mai norocoase zodii în luna mai. Taurii îşi găsesc jumătatea

Luna mai va sta pentru mulți nativi sub semnul norocului. Lor le va merge bine în toate, chiar dacă ocazional vor întâmpina și unele neplăceri.

19 apr. 2017, 12:25

HOROSCOP MAI 2017 Taur 

În această lună, îți vei seta propriile obiective și vei munci din greu pentru a le atinge fără sprijinul altora. Este posibil ca în această perioadă să fii forțat să-ți cauți un alt loc de muncă. Patea bună este că vei reuși să găsești altceva ce-ți va aduce satisfacții pe plan financiar. Mai mult, acest lucru îți va permite să-ți petreci mai mult timp cu familia sau poate chiar să-ți începi propria afacere. Dacă ești singur, ai toate șansele să-ți găsești pe cineva. 

HOROSCOP MAI 2017 Fecioară 

Te vei axa pe carieră în această lună. Chiar dacă familia va fi pe locul doi pentru tine în această perioadă, vei avea tot sprijinul ei. În primele trei săptămâni ale lunii mai 2017, va trebui să faci niște compromisuri pentru atingerea scopurilor. În ultima săptămână din lună, trebuie să-ți schimbi strategiile și să mergi mai departe pe cont propriu. Primele 15 zile din mai sunt favorabile pentru călătorii.

HOROSCOP MAI 2017 Balanţă.

Planetele îți sunt favorabile în această lună. Pentru că în ultimele luni te-ai dedicat muncii, eforturile îți vor fi răsplătite pe măsură. Balanțele singure vor avea multe oportunități în a-și găsi sufletul-pereche. Chiar dacă creșterea financiară la care visezi nu va avea loc imediat, vei face mari progrese și la acest capitol.