Cele mai populare TRATAMENTE NATURISTE pentru CANCER

Cancerul este una dintre cele mai nemiloase boli pe care omul modern o confruntă. Iar în ultimii ani, numărul celor care se îmbolnăvesc creşte alarmant. De aici şi interesul crescut pentru tot felul de remedii naturiste care oferă speranţa unei vindecări.

29 ian. 2015, 06:42
Cele mai populare TRATAMENTE NATURISTE pentru CANCER

Unul dintre cele mai cunoscute remedii naturiste împotriva cancerului, de orice fel, este cel pe bază de miere de albine sau polen. O combinaţie puternică împotriva neiertătoarei boli este mierea cu ghimbirul. Acest condiment este cunoscut pentru capacitatea sa de a micşora tumorile prin faptul că determină celulele canceroase să se autodistrugă. Şi polenul este cunsocut de adepţii tratamentelor naturiste drept un inhibator al tumorilor.

Sucul de sfeclă ar face minuni împotriva cancerului şi asta pentru că rădăcinoasa roşie conţine enzime şi substanţe cu proprietăţi antitumorale. Sfecla roşie consumată în mod regulat previne şi tratează cancerul pulmonar, de colon-rectal şi cel gastric. Rădăcina de sfeclă roşie face minuni şi în cazul cancerului de prostată sau de sân, precum şi în cancerul testicular.

Recunoscute pentru efectele benefice în tratarea cancerului sunt şi diferitele tipuri de ciuperci. Reishi, Cordyceps, Shiitake, Maitaike sunt doar câteva dintre exemplele de ciuperci care suprimă dezvoltarea cancerului  de sân şi alte celule canceroase. Şi usturoiul negru este recunoscut pentru tratarea cancerului datorită conţinutului crescut de Sa-l Cisteină.

Specialiştii atrag însă atenţia că, dincolo de faptul că toate aceste tratamente naturiste se bazează pe alimente extrme de sănătoase pentru corpul uman, asta nu înseamnă că pot înlocui cu succes tramanetul medicamentos administrat pentru diferitele forme de cancer.