Cele mai răzbunătoare 4 zodii. Este bine să nu ai nimic de-a face cu ele

Unii oameni nu sunt capabili să meargă mai departe fără să se răzbune atunci când cineva le-a făcut rău. Vor ca cei care le-au greşit să plătească, iar răzbunarea lor este de-a dreptul înfricoşătoare.

02 nov. 2018, 08:56
Cele mai răzbunătoare 4 zodii. Este bine să nu ai nimic de-a face cu ele

Care sunt zodiile cele mai răzbunătoare?

Scorpion

Nu e o surpriză faptul că Scorpionul este cel mai răzbunător semn zodiacal, scrie eva.ro. Dacă l-ai călcat pe coadă, vei fi nevoit să te muţi în alt oraş, să îţi ştergi conturile de socializare, să-ţi schimbi numele şi să îţi iei mulţi câini de pază. Asta dacă vrei să rămâi în viaţă. Un Scorpion care a fost neîndreptăţit este cea mai letală fiinţă umană de pe planetă. Chiar dacă nu te va vâna toată viaţa, el va avea grijă să se răzbune extrem de agresiv, astfel încât să regreţi ceea ce ai făcut.

Peşti

Peştii ar putea părea inocenţi, dar sensibilitatea lor exagerată este ceva la care trebuie să fii foarte atent. Pentru început, nu e nevoie de prea mult pentru a-i răni sau ofensa, iar dacă o faci, ţi-e sortită răzbunarea. Pot fi la fel de răzbunători ca şi Scorpionul, numai că ei vor face asta toată viaţa.

Poţi să te trezeşti într-o dimineaţă, după câţiva ani de când i-ai rănit, că îţi lipseşte câinele sau că rămâi fără loc de muncă din cauza unor informaţii pe care compania unde activai le-a primit despre tine.

Taur

Taurul are acea reputaţie care bagă frica în oameni. Cine nu ar fi intimidat de el? Dacă l-ai supărat, va face tot ce e posibil pentru a te simţi mizerabil. El nu se va răzbuna atât de rău precum Scorpionul şi nu se va juca prea mult timp cu tine după ce i-ai greşit, dar va exista o cantitate considerabilă de tortură până va ajunge să te ierte.
Persoanele încăpăţânate ca el necesită mult timp până vor ajunge să ierte.

Fecioara

Nu vei reuşi să îţi dai seama imediat că ai supărat o Fecioara, de aceea este o zodie de coşmar. Forma sa de răzbunare vine în valuri de comentarii şi acţiuni pasiv-agresive, care sunt destul de confuze. Acum poţi simţi că totul e perfect cu ea, iar în secunda doi să izbucnează într-o ură de neimaginat. Atenţia sa la detalii, mai ales în cazul răzbunării, se concretizează într-o tortură sistematică.